Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
郭嘉文生活好貼地
之前小小超同佢出街,有記者影到佢去買麵包食
講真 你埋到好碼頭既 曬黎根本無謂
係有腦既都知唔曬得到既一定更多更穩定
其實個班都係低調唔起
唔駛白唔駛
中出即飛好出奇?
你估有錢仔一定鐘意女慳家?
ngkelly其實好靚
有冇多啲花生
其實Mon 連登做乜鳩都唔同世界 不過比人爆料食花生係柒啲啫
睇你咩心態
你搏入門既 咪睇下對方咩性格屋企人咩料
如果你明知對方都係使錢食女既 你明知自己唔會可以係對方身上攞到人地屋企一個名份既 就緊係為錢使得幾多使盡佢 起碼風光左先
如果你睇到對方係大劉小小超個啲既 咁緊係做淑婦 就算使錢都低調使 唔使下下又社交網站放相又剩既
我都想問
佢哋呢啲人真係會在意連登有人爆佢哋料咩
佢哋圈內都唔會有人當連登係啲咩架啦
一條有錢仔會食幾多條女先結婚
而且有幾可會搵窮家女
值博率自己計
哂得一日係一日
咪就係話自己計點樣最得益..........
可悲在呢班有少少錢讀書又叻嘅女仔都為錢走去痴落有錢人到
連登同社會大部分人仲係到幻想自己可以靠努力進入上流社會
跟本人生天注定
個豬膽鼻又大又柒 人型豬咁
日日開,離婚未呀?
以為咩明門世家
People assuming that I have always been super thin naturally by genetics

就咁寫People assume that I was born thin咪得,好典型既chinglish
其實MMC有咩個人成就?
佢拍過咩戲我一套都講唔出
淨係知佢做過後生仔傾下計
乜佢宜家打工撈得好掂?
雖然山東大媽未夠班係呢個post出現
但佢個女都真係幾天然
應該還原返佢個樣
個樣
AS 都有打手
佢英文拼音係真係普通話串法 呢個係100%肯定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞