Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
其實佢普通屋企人收入高 佢自己讀書叻 屋企叫有個錢俾到佢去讀 咁渣嘛
比起屋企幾代大企業 一路穩定賺緊好撚多錢 已經可以唔使做有哂成間公司有管理層去幫你run 麥算係啲乜
收工時間拍
yuki leung好nice喎
又唔係扮有錢 好貼地
連登終於有個post係正確地define有錢同中產
見到之前個隻swagbong都俾人話有錢真係得啖笑
痴線西啲topic咪拎嚟呢到講啦
呢到講緊有錢人 唔係呢啲低層kol
有冇多啲嘢講下
早期啲post好多人係度j sc個老公,話佢好慘

And?
AS大學已經周圍訓
屋企唔算有錢
但叻仔黎
有無個人資料講下
做過娛樂圈又點甘心做一個打工仔
佢最認真做的一件事就係搏出位
一時又話淡出娛樂圈,一時又話復出拍劇
唔彈出又彈入邊有咁多新聞
返工認真媾老細咪得,上面有人話佢俾McKinsey老細食左
上到位係McKinsey做partner都唔蠢得去邊
點解佢食左MMC會有人知?
佢食完唱定係公司係公開的秘密?
開到4 仲要熱門
佢出名食女
Oxbridge個堆同咗一個friend 講就差不多全部都會知
同埋mmc同d女權女係唔會覺得自己俾人食
反而係自己食到咩仔
大學有一堆女仔都係咁
SC都一樣心態
無咩淫唔淫亂
大家太睇得起MMC喇
AS好歹都係年輕才俊,一生人食女無數,使乜洗錢包個近乎三張個樣似師奶嘅過氣黨姐?
佢自己條女好樣過又後生過MMC啦

加上AS本身冇家底,賺到錢梗係洗喺自己身上啦,或者攞嚟投資錢滾錢,點會咁大嘥攞嚟包條咁嘅質素嘅女啊
唔係包
但食過唔出其
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞