Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
高質會員
佢阿哥反而感覺好好多,spcc grad,做醫美既醫生,話哂都係專業人士,個樣又正氣
佢老豆做牙醫上面都有巴打光顧過,手勢幾差下

原來佢地上過topick專訪
Jw條仔又係好l有錢
呢d愈靚女既,因為多人讚佢捧佢,多數好細個自尊心虛榮心過高,情史豐富。 例如打比正印"我真係恭喜你"既李小姐,人靚格衰咁
應該冇破處唔計
卓越沒sasa咁有米,pk一家有錢好多。
習巴打應該分享更多 人格分析太精彩
猜不到mmc係咁,既高明又虛偽
好彩林峰找到一個好女人,生兒育女。 吳千語個d心機女,其實香港不少啦,有d女人釣金龜,不洗做野,做少奶奶,shopping過日子
都好有錢屋企大到
上市公司,化妝品市場好大,女人錢好賺,一年賺幾億
可能puppy love 無正式嗰種,我見佢老母哩段片咁講
https://youtu.be/DWN_inOjhPE
林峰而家條女咪差唔多 啤酒妹 淘寶內衣model出身
其實佢成日拎自己ex黎講好肉酸
果陣mmc參選嘅時候 好似林作搵埋班fd一齊睇直播笑佢
果陣未分手架喎都做呢d 野
右上無人講嘅喂
要點美極 有咩好講
反而我覺得佢零risk
佢知道從來都無高學歷港姐,10A劍橋呢個朵一定響,佢個屆真係憑住呢個noise一直帶到尾
I m from central too

You know me from ssp
Jamie chau 都幾好睇, 都似淑女
下一步就開林作傳媒
都有可能係個時只係想快手搵個有錢有家底自己又搵到錢既人
加個時啱入行?所以想搵到個圈內人 而林峰又真係集齊呢啲條件
加林峰又外國讀書家底堅 佢自己係娛樂圈又撈得掂
吳千語個時先十零廿歲好似?
依家應該係做人又做多幾年開始知有啲野係要做/扮掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞