Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
竟然攞我呢啲blue blood同劉青雲比
Feel到yuki kong有追post

可摸耳講點笑法?
廿年前嘅野當新聞
唔駛爆料睇樣都知上哂電啦
有無ig
仆街林作 credits又唔俾 仲要tag埋個智障IG jm9? 你哋係同一個人定係點?

你同個IG owner真係物以類聚…啲中文閱讀理解加寫作程度都係咁撚柒低,表達能力又智障,講嘢永遠1999

既然你咁鍾意我嘅文章同我嘅attention,我得閒都會幫你寫返篇人物分析

支持ching
條on9仔林作真係好撚煩
條友又柒又煩
佢本身係唔窮 但絕對稱唔上上流 同佢件水魚老公都差好遠吓
佢同佢老公一齊之前同過好多有錢仔拍拖
好耐之前有同過個喺香港住嘅大陸仔 傳到街知巷聞佢會迫條仔買曬商務機票同訂總統套房先肯一齊去旅行
其實佢人生都幾悲哀 係叫做嫁咗入豪門唔使休 但人生就係日日買人咁高嘅花同買Hermes曬俾人睇 拍Youtube講嘢又一舊舊 學人開網店賣衫又得嗰三分鐘熱度
講真呢個世界大把有錢人 要睇洗撚睇佢咩 個款成個大陸土豪咁 喺支那一個招牌都砸死幾個
要睇有錢人我睇Kylie Jenner唔好? 起碼人地談吐得體 Kylie Cosmetics又搞得咁成功 又可以睇Kuwtk笑鳩吓佢成家啲on9互動
都想知點解明明個咁好package 係都要做on9仔
支持!
佢個樣咁柒做on9仔啱曬佢啦
咪就係笑鳩佢想痴返香港d名媛轉頭
條女一向都看得自己那麼高

攞明有追post 即刻private曬
成班都物以類聚

廿幾三十重搞easter egg hunt當自己公主
英國細佬仔先玩
又成功比佢抽返ex轉頭
兩個都一擔擔應該係返埋一就
佢哋都追得好過癮呢...
有時唔知係佢叻冧到林峰
定林峰係愛情方面真係咁純
不過都似後者 連潘霜霜之流都令林峰沉迷
林峰算唔算上流?
其實我都想問林峰係有錢仔 佢可能唔係咩大家族?但佢老豆都叫廈門李嘉誠
一個願打一個願捱 有咩問題
冇問題 呢個post 係食花生
究竟係上流社會生活係咩感受
加油 努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞