Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
應該未係時候啫
個個都知佢戴住咁大頂綠帽
依家ig扮曬恩愛咁應該都係sc逼佢post
個alex 之前唔係話做ibank咩?
樓主要開定 (5) 啦
之前工作上搵過佢老母做嘢 都幾撚麻煩
so? 一來租等於人地買其他資產
你估個個都係成副身家比晒首期然後成世供死一層樓? 笑人租豪宅真係最反映到你咩見識
上次笑sc租御峰又係
大把壽臣山d獨立屋三十幾萬租都有人租
係咪又好窮呀
唔係大字就啱架師兄

btw我唔想再討論sue chang呢個人
咪覆我
點解開post講sabrina
無啦啦又講其他人?
有咩不得了其實
DMA其實係咪果個乜鬼珠寶既太子?
呢條女跟本藍屍
藍唔藍都算但想扮中立食兩家茶禮
本身拜金到不得了
淨係睇佢生日張相係屋企影
都要特登攞個dior袋出嚟影
拎名牌袋一定會擺前面影相好驚你睇唔到佢有
有得曬佢一定曬

以前馬住咗個有錢仔 諗住一心入豪門
覺得自己好正又黨姐
諗住條仔實唔會出去食女 食女都會返轉頭
本身人地屋企人都唔鍾意佢
所以佢個ex果時比佢捉到食女都冇極力箍煲
咁就散撚咗 之前仲大大聲話差唔多結婚

以佢咁嘅學歷DGS出嚟又黨姐
如果唔睇對方樣嫁入豪門唔難
但佢自己EGO超大 要求超高要有錢靚仔
同埋就嚟三字頭所以佢都冇得揀一定要食住個才俊先 同SC一樣

有d人話MMC無朋友佢好d
其實佢都係冇乜朋友
佢d活動睇落好似好多人
基本上全部都係佢做搞手
然後叫條仔帶佢啲朋友參加
佢條仔啲朋友加埋條女 三個朋友就六條友
所以睇落去好似超多人
例如特登搞個halloween冇幾多個佢本身識
主要就想上遊艇同露胸得佢一個著到咁撚樣

佢係靚女但好撚殘
同埋佢個款太雞
想走女神路線 但係淫到似日本av邊緣水著女星
基本上有機會打對波出嚟佢都唔會放過

女性朋友有冇仔都會防鳩佢
佢都唔鍾意同靚過自己嘅人來往
搞到冇雞婆介紹佢入去有錢人圈子(講緊同佢差唔多年紀果堆)
真有錢仔對住佢都係玩玩多無個認真

佢d接睫毛咁撚核突點解都可以教人扮靚
肥叔叔?benny ?
好似話又平又黑
係好黑嗰隻
無新料咪講吓其他人囉
睇過佢呀哥 on on 地 唔專心睇症
PCY選黨姊嗰陣大把負面新聞啦
嗰陣個個叫佢串嘴Ada
呢個post真係越睇越覺得呢班所謂女神真係好撚嘔心
我知呢啲行為係仆街
但我覺得佢哋做人好叻 好欣賞佢哋識做人同利用自己本錢

係咪我問題
原來係Solomon偷食
一直仲以為Ada pong偷食,所以散添
咁每個人都有唔同睇法嘅
但係我追post睇到咁多呢啲嘢嘅時候都寧願甘於平凡
上流社會一啲都唔容易生存
個alex屋企做財仔 佢之前結過婚 有兩個仔
但你生存到就已經贏好多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞