Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
一早收左皮
成家欠債
卓悅賣哂比人
郭嘉文,講真佢其實都靚過ada pong同mmc . 佢年紀細過佢地,mmc 91年,今年都30歲了,ada pong 92年

郭嘉文之前小小超送左過億豪宅比佢個名,又有雜誌拍到佢地上車,又有一起去日本玩。
agger, 加上郭嘉文樣子純好多靚好多又低調,又不似mmc咁鍾意高調抽水 城府好深太聰明
有人肯簽肯俾野佢做算好運啦呢行 仲要算係有人識
幾多有人肯捧但仍然可以叫唔出個名
千語佢好似整過容,之前既佢皮膚好黑。 佢好耐之前拍黃百鳴那套開心魔法,入面既佢其實幾靚女
佢social skill真心勁,又有林峰冧到講8次bb, 而家又有百億富三代brian去冧佢養佢
mmc又做女權撚又參加嗰啲「物化女性」嘅黨姐
精神分裂
I am the Emperor of the 28th block!
其實前面個巴打分析得好好
佢唔係精神分裂
佢係想講啲嘢去突出自己 話俾人聽自己與別不同
加上10A Cambridge title,大眾咪覺得佢講嘢make sense
林作同鐘培生講句pussy又出黎抽水講到女權
我就唔信佢喺cambridge喺英國讀書無人講pussy囉
我硬係覺得林作就係嗰個ig page owner

有冇人知Reeve Wong咩來頭?
睇相似係Sabrina啲friend
有性病重周圍搞女
係 超拜金
佢要名氣,又要食2家茶禮,得閑有廣告商找佢 ,仲要成日抽水,之前抽大熱既林作同鍾培生大戰,扮女權鬥士
佢現實中應該沒咩朋友,太高傲。
至於吊金龜,講真佢今年都30歲,應該呢幾年要落手
好記得佢challenge accepted柒出太空
佢咁嘅性格都幾難搵金龜
啲富二代本身性格脾氣已經唔好,點會受得到呢啲咁高傲嘅女,況且佢又唔係靚
mmc呢啲發少啲豪門夢抽少啲水專心做嘢好過啦
佢做個女強人應該都仲有機
嫁入豪門?啲富二代個個都唯我獨尊,正常都想搵個乖乖地聽話嘅,對住mmc呢啲隨時三句唔埋就同你debate講theories真係想死
agger, 不過佢其實而家做mckinsey, 又有樓,中產家庭。 自給自足既,自己本身都係豪門
不似上面個班要嫁金龜既女人,nicole, hilary lau 呢d如果沒家人support ,打扮工人工又沒專業人士高,真係同普通ol 一樣
四太好似幾鐘意佢
睇下林作老母而家mmc對比裕美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞