Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
其實係咪冇片睇?
好似做佢哋男朋友要俾家用佢地父母好貪錢
中環過銅鑼灣肯定佢 同佢同路 佢上佢間facial 幢building 電話case又同款
唔知佢 不過隔半個身位咁企 又真係幾正
條女無乜氣質
5點半6點中環 沙甸魚咁點影
呢啲正無得呃 真係一望feel到個種氣場
佢竟然會做埋沙甸魚一份
講緊我?
黑心牙醫世家 紅磡劉曙x
https://lih.kg/2177089
攝影師影同佢IG post個d相個樣有出入喎
見hillau 成日去yuki kong間大屋到玩 咁yuki kong有冇野爆
依個就真係有錢女
性格就唔知了,但人地寸得起
有無ig?
八開又講
lm and SC 兩個以前喺 CAS 成日爭風頭
就算Cambridge 以外嘅人都聞到陣酸味
雖然 lm year 2 做咗 CAS president
佢都仲係妒忌 sc 因為 lm 屋企只係中產,同 sc 冇得比
所以 lm 畢業之後先去 tbb 選港姐
叫做提高吓自己身價
可以同 sc & 其他 Cambridge啲有錢人comparable

利申1:喺 London 聞到陣酸味嘅八公
利申2:兩個都頂唔順
屌個ig真係好濕鳩
講應采兒做乜鳩
叫自己做Batman就知濕鳩啦
算啦,可無視。
不過而家又爆第二單偷食事件。中環人又有新話題
佢搬去御峯同Sabrina做鄰居之前住淺水灣啲豪宅
成日勁高調咁影屋企 又影埋露台望出去個景 仲要張張相都geotag Repulse Bay驚死人唔知佢住邊
據聞男方屋企好唔鍾意佢咁高調 有話過佢 所以之後將啲geotag改翻曬做Hong Kong

同埋條女次次收啲花都大紮過個人 好似做show咁
好似唔係呢個post 仲有另一個del咗
同埋有人喺佢啲結婚post問過佢係咪有咗 佢話純粹擇左好日
泊到好碼頭梗係要公告天下㗎啦
第二單?
想轉移視線.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞