Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
其實friend就應該唔係friend
mmc係sc個ig只係出現過兩次度
只係佢地大學個班同一個圈子既人
有咩party/ annual dinner會同場
然後大家係個活動上social
扮到好似好好傾咁
佢兩個係劍橋已經係風頭躉(香港人堆)
Tbb 有套節目mmc帶隊返母校劍橋,訪問一d留左係英國既劍橋人,爆mmc係風頭躉
好彩醫生martin結左婚,如果不是同fyy一起要戴好多綠帽

mmc有既,沒咩新聞價值,畢竟係過氣港姐。 今年30歲,要急架啦

fyy先26歲,大把青春
好似之前有絲打覆,女人冇真正朋友。劇情場合需要咪social 面具上身
Ada pong似係個種只要生活開心,得閒撚下狗,唔好有咁多是非煩住佢就得
咁我又覺得mmc唔係為咗錢啦,有時人生都要有其他野achieve嘅。quit tvb應該真係唔甘於只屈係呢個地方,佢想要更大成就
唔怪得無啦啦入大台
唔知仲以為佢係學術界打滾
撈娛樂圈撈左咁耐仲拎10A DGS Cambridge 打飛機即係佢無作品拎得出手啦
幾何見Emma Watson 拎學歷打飛機(對Emma無好感)
佢屋企做乜咁有錢?
讀唔成書既mk 妹溝左件藍絲有錢仔
佢老公富二代黎,同林建岳個女果班玩既

女人塊西係無敵
但習巴話sc先係,Mnc 係nb
咁睇返佢地嘅background都應該係sc鍾意做風頭躉啦
點寸佢?
佢用10A同劍橋個朵咪厄得下啲覺得讀書叻好好J嗰啲人
最大鑊係佢不甘平凡

FYY起碼再唔鍾意佢嘅人都唔會否認佢個樣都係一個靚女
好多有錢人咁,如香港劍擊一姊那位都係反trump左膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞