Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
佢男朋友之前都應該未算豪門,同明星玩多,無乜見啲富二代有同佢交流
例如?之前見報紙影佢條仔好撚有錢咁
係囉,sue Chang係呢個post唔入流,去返痴線西post好d

佢地唔係住南灣大廈?
大話sue 黎,之前好多人傳佢整容佢都極力否認
跟住對上幾條片佢就爆自己整容失敗
Ok la,算有氣質,幾鍾意把黑長髮
Btw同阿妺一樣樣,不過阿妺貪玩好多
想知點扮
咁佢的確係中產only,但已經俾好多人好
有冇懶人包
點分有錢、中產、中上產?
Ada近排成日同佢阿爸一齊拍youtube
不過幾鍾意佢啱啱啱啱選完港者嗰陣add左佢snapchat,而且佢真係覆
講山東去翻痴線西講la 佢未有資格係呢個po出現 同埋對佢無興趣
純愚見

我自己覺得如果10分最高,豪門係大家族個炸,有頭有面,有社經地位,通常較低調

8-9分就係屋企有生意,好有錢億億聲個堆,e.g 鍾培生,林孝賢個d

7分就Sasa後人,嚴紀雯,Steph shek

6分就輪到Sabrina chan之流

5分就Ada pong,屋企做公司高層

4分就麥明詩,屋企月入十幾萬,精英家庭,公務員個d屋企

1-3分就係社會80%嘅浮游生物,即係我地
我諗要係大企業老闆兼係賺緊錢既甚至係幾代企業 住大宅白建時道個啲 先叫有錢
上市公司管理層 高層個啲有啲物業年薪百萬計既既就中產/中上產?
我係負緊分仲一直減緊
諗起林鄭
咩都要第一
佢男友真心似易控制,打啲野好mk,成日講到遇到張欣欣好幸運

唔怪得啦佢呢個圈子最有錢應該係Dma,同何家公子玩開,背景地位同卓悅太子無得揮,不過估唔到Alexander只係中產,見佢同條女日日食米芝蓮一個月淨係食都使唔少
睇到最尾笑左
你咩新鮮羅白皮你真係當自己係千金大小姐 有本事咪唔好飲 起身同你男友講話走先
人地有背景人物見你係個仔條女先要你飲 俾足面啦
你唔係個仔條女佢真係當你小姐揸撚左你個波飲多兩杯就地正你法啦
如果佢打篇野係真既話
依家講緊既中產就係個個月日日食米芝蓮仲有錢剩既中產
唔係月入幾萬租樓住既中產
所以我係零btw yanyan家姐好似嫁左有錢佬,三姐妹都係想搵有錢人埋單,係香港有閪就是皇道
知唔知佢哋本身屋企環境係點?
如果普通既話 三姊妹孝順既話 佢哋父母呢筆投資都算回報大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞