Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
人物分析果段?
果段人哋講得好客觀wo,你點睇佢,係你既立場only。有人覺得佢假係唔好,但一樣有人覺得無問題,係你既取態
佢咩都要拿第一 講真郭嘉文起碼都keep到幾個tvb fd, 份人又低調。又靚過mmc好多

ada pong. 而家做kol, 做youtube拍片都不少,pt教唱歌,又有愛情運。 起碼都低調好多,不會好似mmc出來抽水咁
林峰咁charm, 唱演跳舞都做過一哥,大把女沖過去啦。佢鍾意大胸女
潘相相,同埋老婆都係呢類
台灣隻小豬羅志祥
呢個女kol
mmc曾經公開講過,喺娛樂圈唔會有真朋友
另外2個,一個有錢女,一個有好碼頭,梗係唔洗出黎la 江嘉敏重突登痴郭嘉文個fd,想識有錢佬添,而家應該係郭嘉文想同邊個fd多過人地想唔想同佢fd。
fyy同江嘉敏先好笑,俾人影到同四太個仔遊船河就fd都無得做
千語BB點睇都唔似大波妹喎, 少少肉都無咁呢個女人應該有絕技, 可以令男人為佢神魂癲倒
咁係FYY 衰先嘅, 無啦啦拉肛交吻落水咁賤FYY 呢d 臭西又係另一款嘅8婆, 同佢做Fd 要預左俾佢踩住上
佢無啫
好似佢嬴左無人恭喜佢
咁多年都未試過
有冇佢ig
你就咁打suechang 就會有佢
無錯呀!好多偽人都唔係真心支持民主。
但係MMC一開始包裝到自己係民主女神,選黨姐講到自己想做特首想帶領香港行民主路線,而背後就群埋班權貴。相信有唔少人仲當MMC係民主女神
至少陳法拉無包裝自己係民主女神,係人都知佢係見風使舵。
你呢個logic都幾新奇,MMC鍾意博出位同埋成日抽水
你估佢唔想識有錢佬咩,佢咁清高我真係解釋唔到點解佢要選港姐
其餘嗰兩個唔係因為佢地有錢同有好碼頭所以唔做呢啲野,人地根本就無佢咁假
有錢同有好碼頭一樣可以博出位
我真係睇極都唔明點解佢咁撚假都有人覺得佢好好
話時話,點解SC會同MMC咁friend?
佢早前先識左個靚仔高大飛機師,仲被雜誌影到佢地一起野餐 不過爆左出來後就沒着落,男方指mmc係朋友姐
sc係林作個陣幫手助選,應該佢地本身私下都識
其實佢唔做CCTVB之後都無乜人想知佢啲野,如果佢唔係久唔久彈出發表偉論,同佢呀媽有出啲教人點教仔女嗰啲文之外,我諗都無人記得佢
佢大時大節會總貼成一家人既相出來打d caption,騙like
點會唔識唔熟呀,大家都係劍橋hong kong club. 話唔識一定係扮
窮人
講真,mmc佢如果好似fyy咁識做人,又靚女,上位又快,洗鬼quit 左tbb 。 fyy在tbb賺到比專業人士更高收入

fyy都識到有錢富二代,又出席飯局,飛左佢做内科醫生martin chung ex bf
佢應該話 sc同mmc應該都係同一類人,都係鍾意出位,功利主義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞