Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
mmc真人一定沒164cm見過佢真人好細粒,160左右。
d富二代要揾又高又靚既女人,生下一代
真架?
四太,林作老母係好典型上流社會父母

不過都要個仔肯揀呢啲女強人
但我覺得佢算識do
打扮貼地,唔高調扮貴婦,成個人順眼過其他暗星
仲要超多真富二代都有同佢玩,馬佑個炸潮人又當佢閏密
優生學來講mmc智商完勝裕美。Mmc 同佢阿哥都係智優生,iq 130以上
畢竟女人遺傳智商

4太同林作阿媽當然希望個孫叻
4太 個大女都嫁個harvard狀元既大學生
林作老母冇得怨啦,自己個仔咁on9揀件咁嘅
仲要走出黎做小丑
我都覺父母應該鍾意佢呢類女仔,但d二世祖就未必頂得順佢
太叻未必好,因carry不到。 睇下富豪2世祖許生同賭王個二女離婚,再娶個miss hk既李嘉欣
佢女婿好柒,又細何超盈咁多,唔睇好
不睇好既,但要孫不要公,畢竟有簽婚前協議既。 女尊男卑沒好下場, 睇下陳山聰,陳振聰軟飯代表

佢女婿都有米8 幾即時想起那張婚相,超盈肥到3 個人闊
都係要基因姐,, 真愛將來再搵..
雖然上面講到mmc虛偽,但上上流社會係咁嫁la,外國班左膠明星都係咁。 10a> 劍橋>港姐冠軍>McKinsey 可能呢到好多天之驕子,但凡人覺得佢好勁都真係付出過努力,唔係純靠屋企 (雖然基因 background果d有幫助),好過班富幾代多多聲,其實除左講既虛偽都無咩野可以話到佢。
得家長鍾意冇用
又唔係嫁比佢父母
佢工作做保險,一定要識make noise, 成日抽水。 抽中鍾培生呢d有錢仔陪佢玩
坐大生意,一年賺幾百萬

裕美既藝人出身背景,相比mmc更有趣更放得開,令林作知名度更高
同埋佢地性格相似, 都係鍾意出位
agger mmc佢本身都係資優生,加上原生家庭背景好,同埋性格夠堅持。

有幾多香港人會考10A,cambridge, 最後仲可以做埋港姐冠軍 .而家做mckinsey,收入不錯, 又有中產生活,又有得拍下網劇。
上面個班富二代如果沒左屋企支持,打扮牛工,可能租樓都成問題
裕美遲早都被林作飛ga la
起碼mmc自己養得惦自己先
睇訪問
見到裕美成日落作仔面 作仔個樣好尷尬
唔知林峯老母又like Ng like 依家呢件淘寶內衣女呢.....
比個零分嘅咁玩法
可能林作M底
裕美似食得住作仔
我覺得只係當叫雞,同埋搵佢黎激老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞