Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
中環又冇咩update , 咩都8下唔好咩?
已經有痴線西
冇記錯sue chang 有個專用post(?)
呢度又講佢? 洗唔洗兩三個post 呀大佬
好撚煩呀霸埋人地個場

有冇人覺得林建岳個女個樣好怪?
個樣似足老豆但五官都超大,好似ET
林恬兒真人真係好高大,同男人差不多高
而細女TB就完全另一個style嘅樣

補返
這個Sabrina Chan 是以前Goldman 那個?
Yes

咁撚假
同sc一樣要做比全世界睇
sc就塑造自己做幸福美滿嘅公主
mmc就要話比人聽佢十項全能女強人
一個有幻想症以為自己個樣同佢p出嚟一樣
另一個就又要虛榮又要貼地精神分裂
所以佢地咪做到朋友
原來佢真係靠黨姐冠軍入McKinsey
聽聞McKinsey鍾意收特別背景/經歷的人
討論山東去翻痴線西講果d kol
本身諗住睇上流圈d圈內人料,點知而家大部分係拎人哋d相加自己ff就9up一餐
呢個po juicy好多
整咗容
唔明點解阿妺Steph shek個樣咁怪好似鬥牛梗
Ada pong 我識佢全家
全家都中產扮大袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞