Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
佢應該好嬲
咁多個港姐一個都唔走去祝福佢
咁明目張膽食女, 好淫亂啊
不過之前睇post 有巴打爆料話林峰其實對依家老婆都唔係好, 無錢過佢手, 我諗佢之前對千語BB 太好, 依家學精左
係連登大部分人鍾意做清高既性格姐
我都唔明有咩問題
識做人好緊要
仲要同JM 呀sa 何超蓮fd底
自己有個上流社會圈子 再加埋班明星同明星老公嘅佢都識哂
前排先同完劉嘉玲拍抖音
佢未到好紅但圈子大到呢
咁呢啲應該係佢自己攞黎啫
你講緊咩無問題?
上面講緊「高調抽水 城府好深」﹑「又做女權撚又參加嗰啲「物化女性」嘅黨姐 精神分裂」,定係你講緊覺得佢貪慕虛榮無問題?
佢嗰年係咪第三係咪就係小小超個女朋友?
我仲好記得一個人都無,佢on99咁拎住碌野,嘟嘟姐走埋去同佢握手
後者
佢最叻就係抽水,無關痛癢的事咪女權撚上身,啲狗非禮強姦女手足咪扮睇唔到。

一邊同四太搭曬膊頭助選,一邊同啲藍絲有錢人做朋友,偶爾寫下啲似是而非的文章啲人就捧佢做民主女神。我淨係知道企係前線用生命對抗政權的先係民主男神女神,MMC係我眼中只不過係一個經常騷身材的普通偽人。

當年個個圍住個台有講有笑,mmc自己on99咁坐係度
咁撚似果個kol sue chang
又將自己住南灣大廈間屋剪片放上YouTube俾人參觀
呢d先識撈 邊有咁多清泉 屋企大把世界就話有得你做清泉 佢想上位向上流就係要咁博 女仔大可以嫁人就算 佢呢種其實香港算少見 某程度上佢咁博我幾欣賞佢

當然你可以話佢假,但名人 上流社會 你講既呢種人多的是,no big deal la,分分鐘人哋幾buy呢d
佢實係覺得其他佳麗比唔上佢,覺得自己係完美無瑕、有樣有腦,其他人只係無腦二打六,咁又點會同其他人打好關係。

選個時應該係招招積積、睇唔起其他人,人地又點會祝福佢。
係 假咪假 假得黎令到自己有價值先係重點
其實唔止mmc,陳法拉都係你講既呢d人
香港娛樂圈以至美國果d荷里活明星,有幾多個係單純為民主所以企出黎。但往往撈得掂既就係呢班人。
所以見親佢啲報導用10A劍橋開頭都想嘔
咪就係厄到嗰班崇尚會考成績嘅人,睇佢啲行為成撚日都自相矛盾
又要做到女強人唔做娛樂圈,又要久唔久彈出彈入拍呢樣嗰樣,人地講pussy又關佢事

做乜啫
嗰時其實覺得ada pong好過佢
起碼全部隹麗走去同ada pong同郭嘉文握手,真係得佢自己先知點解咁多年港姐佢可以做到無人行埋去 
咁佢都好撚癲
就算幾唔想 上得台見得人 點都要扮下樣
佢令啲人連扮都唔扮 佢既自大應該唔係人咁品
你有無追返drakes巴段野? 我又覺得人地講得好合理喎
嘟姐隔左幾年都當眾寸9佢
咁人哋係10a喎用10a開頭有咩問題咁辛苦考到10a,多人羨慕有幾奇,咁唔係人人性格都係低調,咁低調就唔會選港姐la。人哋一早知個遊戲點玩,彈出彈入幫佢保持曝光率姐,娛樂圈只是工具。
mmc沒咩fd同fyy 好似fd底,其他同期都沒, 佢本身把老牛聲同埋個樣已經不適合拍戲,再加上佢d 演技, 想起王晶套劇
佢依家個老婆喺屋企介紹既,條女本身屋企都係喺大陸做生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞