Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
甘願做Green Hat Man
竟然開到4
嗰時仲要用咩契爺契女相稱 又一齊出席公開場合 通曬天 不過林依家都走咗
個老豆係錫個女嘅 見到佢同個阿爺級男人一齊點會唔心悒 呢啲老豆冇心肝
幾叻喎
還到兩條咁大額既數...
真係要感謝佢老豆同個有錢佬!

有冇人講下Maggie Kwong/ Maise Kwong依對姊妹花佢地唔知點解個感覺就係想搵人埋單
Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)
https://lih.kg/toKPbaX
#877 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (3)
https://lih.kg/toKPdJX
#994 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

原來有人同我一樣覺得MMC比Sabrina嘔心
有興趣的巴絲可以睇返我係上一個post對MMC的睇法
佢兩個都有錢架woh 算
不過maisie 極港女
mmc喺法律事業同演藝事業都「高不成低不就」

法律界,佢又唔係叻到大行要爭住搶佢
做娛樂圈,佢又擺脫唔到書呆子形象,拍劇同做主持都唔夠放,個人好悶,唔吸引觀眾

佢最近兩年,大大聲聲話quit娛圈轉行做OL,咁就出咗去打工,但最近又「復出」幫亞視網台拍劇,彈出彈入唔知想點
其實點解個個話mmc 係法律界
Mckinsey 唔係baker and mckenzie woh
佢應該指佢考咗New York bar都無入國際律師事務所做RFL,反而轉埋行去咗McKinsey做個低位,所以係法律界高不成低不就。當然都唔排除佢理解錯
食兩家茶禮!
都係錢作怪
內地商人鄧俊杰在2018年加入亞洲電視(股票代號:00707),同年6月獲委任為主席,亞視亦隨之轉型為數碼媒體。據本地媒體報導,一家名為瑞鑫礦場(瑞鑫)的平台,去年底開始在位於亞視大埔工業邨的廠房舉辦多次活動,主要推銷與虛擬貨幣Filecoin有關的「挖礦」服務,鄧俊杰於去年11月的瑞鑫啟動大會站台 ...

幣少最初都係sell Filecoin, 佢哋有無咩關係 ?
啱啱係地鐵先撞到Katrina
真係唔知。 應該佢level 高過幣少,網上傳佢賣假幣。
相呢
本身正咁多而家執到個樣成隻馬咁支味濃
唔係揸波子?
嚇死人咩
可能今日冇揸呢
真人bitch到仆街
佢呢班KCL都覺得自己好撚掂
但圈子入面都係互屌
成日R免費party 偷印仔換手帶入場
入到去又懶係有free ticket咁

基本上你有利用價值果時就客客氣氣
無用果時就即棄 當無識過咁
覺得自己真係好掂好靚其實都係普通家底
個款重串過唔少富二代
Hilary Lau 只係中產背景
點解可以咁串 又可以同d有錢人玩
唔明
佢而家係JLL做 back office咋嘛。有幾咁巴閉!
呢個post係4個中最juicy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞