Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (4)

1001 回覆
101 Like 12 Dislike
咁睇黎上面講話佢老豆有背景係真
推,睇人仆街最開心
人地乜事都無發生過
真係攞個浴缸黎洗底褲
究竟儲埋幾多條一次洗
個陣以為佢同那個鐘錶富三代姓孫既又有拍拖showoff 拍youtube最後變左ex bf
不過富三代都係又係要女樣靚身材正,玩到40歲都不結婚。
加上ada都快30歲, 真係要急
冇錯 最撚有錢係賣菜同豬肉檔
佢都算係幾傳奇,同屆有兩個dgs佢根本就透明人咁款
證明有錢又有才如小小超睇人同general public睇人同眼界係唔同啲
起碼唔會因為學歷同出身而覺得對方高人一等or rare
唔好話因為條女易控制,咩都忍,唔洗就佢
Open new post,記得
Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (5)
https://lih.kg/2537819
之前有人話小小超有新女嘅,堅唔堅啊
要整埋名媛威水史懶人包🤣🤣
你確定係好女仔?
幫手
Sabrina d朋友同其他所謂ig 女神 一定好憎佢
搞到比連燈起底
我要多謝Sabrina啊
唔係佢我地呢班一介草民邊有咁多嘢聽,大開眼界
希望佢有mon po知道我有多謝佢啦
consultant同ibank law ifirm嗰d比人工其實唔算好高 佢仲要算junior 佢d廣告收入分分鐘仲多過份工嘅人工
佢都叫入到娛樂圈做藝人又靚女 大把門路啦 好出奇?
Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (5)
https://lih.kg/2537819

大家得閒就copy番重點去新post
大把女見到小小超都甘願被控制啦,剩係易控制就得咩睇得咁簡單
你又唔諗下點解唔係someone else而係kkm
呢d上年紀嘅富豪睇性格人品多d啩 後生咩靚女無見過 唔係點解甘比普通樣最後上到位
佢個人淨係同男仔玩 傾計 講野好嗲
同場見過佢 佢成晚冇同一個女仔有交流
咁講郭嘉文係甘比個feel有啲似,雖然唔算好靚,相比起打扮到身光頸靚嘅女人,佢哋感覺好似撲素啲
郭嘉文好聰明
雖然佢普通家庭出身 讀local普通大學
但係佢好知道應該要點做先取得小小超歡心
又唔會俾人有機入到佢係拜金港女
好多女一俾有錢仔溝到就衝出黎曬命曬一大堆貴珠寶名車
佢冇曬過 ig po黎po去都係貓狗日常生活照
九龍塘一億豪宅真係佢應得既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞