點解條女唔應我? 咁樣嘅回覆好似係

1001 回覆
42 Like 2974 Dislike
有啲人總會覺得你份工做洗廁所既話,同你講啲屎咩色難洗啲,用咩漂白水夠乾淨,點打曱甴既話你一定會覺得好有興趣。
真係憑實力單身
當你高過五分 就會睇你上限
當你低過五分 就會睇你下限
所以係零分
做咩野呀
其實可以傾呢啲戲,但係Netflix 冇你講個幾套。
如果你冇/唔熟Netflix ,就唔好傾Netflix,而係傾電影/劇集/動畫。或者可以直接講你唔熟Netflix,問對方睇開啲咩,有咩推薦。
唔好充大頭,因為驚人地笑你而扮識,咁樣唔會傾得到。

除非你既條件好好,靚仔靚女、身材好正、好有學識、有錢有地位...如果唔係(一開始)冇人會主動想知你既野,你要嘗試對其他人提起興趣,去理解人。好多人留言都有用,幫緊你,你試下吸收,唔明就問,係度trial and error,都冇後果,又唔會冇面既。
不如樓主放多啲同其他人嘅對話上嚟
巴絲俾啲意見啦
當你本身三分 打扮完咪五分
本身五分 咪變七分
笑死我
傾咗3句就叫不斷咁傾?
一日傾3句點溝女?
都唔係文唔文化事 讀果科唔得於鍾意嘅
同埋都要睇性格 你鍾意講唔等於人地鍾意聽
得你自己講,人地都冇講過,你就轉左。
人哋肯出至算啦!你係邊位知名人士?你面子好重要?你咁擔心呢樣一世都約唔到人見面,單身一世㗎喎
人地話鐘意睇netflix, 你咪講netflix 有d 戲幾適合2個人攬住睇囉
得就得,唔得咪食7, 識得果幾日無左都唔肉赤
因為兩方地位唔平等,通常可以話係女既揀緊個男既,男既要負責開始段對話,女既鍾意對方講既野就繼續,唔鐘意就可以走。
個個回覆都過份解讀
人地覆你好大壓力
但佢都係會同人講歷史,然後連啲仔都block埋佢
講緊原本嘅分數

大家都係玩e個app
點解我個fd又食到女
你話你驚成世單身而開呢個po
咁你想呢個po得到咩答案
咁樣講野真係好老尬
啲女都唔識點應
樓豬似有亞氏保加
屌 d毒撚成日話溝唔到女 女係乜乜柒雞
睇下啦點應你呀大佬 仲要問點解
好心多d係地角度諗野得唔得啊?
一黎就成大段你估interview 自介咩
你每個話題只講咗一句咋你知唔知「一直」係點解㗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞