點解條女唔應我? 咁樣嘅回覆好似係

1001 回覆
42 Like 2974 Dislike
講野唔好咁chur 佢覆你一句你唔長篇大論咁覆
係人見到都驚左咁嘅性格
樓主好撚痴線 唔緊要啦 撞多幾鑊就識 笑撚到仆街
可憐😂😂講嘢好硬骨骨 咁生硬嘅
第一、除非你好靚仔啦,唔係條女唔會無啦啦鍾意你
第二、唔係「揀唔揀佢做女朋友」,我完全唔明你呢個高高在上嘅自信係邊到嚟,或者你內心未必係咁自大地諗,但句嘢睇到好令人反感,建議你學下唔好咁自我中心,再講溝唔溝女
第三、咁妄自菲薄唔會有人鍾意。知道自己問題喺邊就針對嚟改,唔好下下講晦氣說話,因為會好乞人憎
第四、唔好識每一個女仔都會會唔會做到女朋友嚟做標準先。你依家更加需要嘅係識多啲人,改善下溝通技巧,溝女呢啲再學再諗
我無興趣知
咪冼佢啦
真 佢已經算有禮貌
手機settings 嗰到講句nvm 咪算
無人想知點解

問完人地有咩興趣之後又無再follow-up問
問下整咩手工、有無手工相睇下、讚下佢都好吖
依家咁畀人感覺唔想了解佢,淨係講自己野無"交流"

不過睇死樓主如果有follow-up 問題都係會畀人感覺好chur
真,歷史grad表示樓主對歷史嘅理解錯撚曬

完全唔係所謂嘅有學識毒撚,只係以為自己好撚脫俗嘅中二病患者
SweetRing
好多豬扒同美容雞
你今年聖誕有咩做
有冇人想係到隔空heymandi同人講嘢
https://lih.kg/2467289
樓主不如睇下呢個post學下野先
識女仔黎講唔洗好似見工咁
你諗下以前係點識第一個朋友 就自然識到女仔
樓主勁似送奶茶上門個條友
希望你早日解決社交障礙 可以識到朋友仔啦
好似小組討論
歷史jj想問下樓主點解會用宗主國嚟將殖民地分類?

用英國做例子,叫得做日不落帝國,咁佢嘅殖民地遍布全世界,管治政策都唔會完全一樣,用宗主國去分類係好粗疏嘅做法。
笑死
多謝樓主提供笑話一則
笑到標眼水
都幾撚尷尬
樓主你都係單身把啦
冇女玩交友app個時會想同你溫歷史
再加兩句,好少女仔鍾意做手作,你啲興趣都幾特別,一定好細心定啦,掂晒!
唔撚熟,就咪撚喺度拋書包扮有銳智,仲要人哋讀西史

同埋,你啲step 錯撚晒,邊有人一嚟傾學術 補習咩
佢腦裡已經有一場戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞