點解條女唔應我? 咁樣嘅回覆好似係

1001 回覆
42 Like 2974 Dislike
樓主咁撚樣唔應該用app溝女
去圖書館/去sit 世史堂搵d 真係鐘意西史
玩得app 同你三唔識七
都唔會有咩mental spiritual interaction
傾下食好西 傾下pop culture 傾下sport 已經feel到大家sync唔sync
Hi 女學霸?
佢都未撚讀
想讀搏移到民咋
隨時on99中學畢業
喂真心講仙氣嗰條粉腸都正路過樓豬
屌你 你都識講人哋鍾意化妝你唔知點傾啦

咁你仲同人傾歷史
接近未必有吸引力
太熟悉嘅事物對部分人來講係無吸引力
我未見過人溝女可以咁fail
d ive仔係咪cls
算啦 好耐之前嘅事了
原來係佢!!!
我好記得依個留言

而且睇返個時間
依兩個post嘅女主角應該係同一個人

Cls
半年啦素未謀面又講唔夠十句
都可以耿耿於懷半年
仲要出兩個post問點解

你現實一定係執著型癡線柒毒
好彩女主角走得快
一黎就開正旗號同人講搵女要結婚,我係女仔都比你嚇到先啦,咩關係都係做朋友開始先,而你唔係諗住介紹完自己,傾多兩日人地就會鍾意你掛?依家人地連同你做朋友先都唔肯啊,改下個心態,唔好見女就諗表白諗住chur爆人,除非你其實鳩痕想做狗公
樓主可以試下講少d野
熟左再慢慢加番都唔遲
岩岩識黎講太大壓力
D動畫通常對白都係以結婚為前提交往
睇咗咁多人認真覆樓主 又真心同情佢 感到連登有愛
我係女都唔想覆你
完全令人提唔起興趣既對話
你每次覆咁大段 換轉係你都唔想覆落去啦
佢咪比咗兩個興趣你囉冇啦啦講乜鳩西史姐
弱智係唔係女人都怕啦
冇架喇 單身啦
我係過來人,已經係yahoo友緣人嗰時,我既老婆就係嗰時識,仲已經生埋小朋友;雖然你既思維同説話方式好唔連登仔feel,不過我覺得你一d問題都無,你要對自己既style有信心,祝你早日出pool
好嘔心 毒撚真係好恐怖
我覺得樓主冇乜問題喎,不過傾計係雙方都要互動,見對方hea回已經冇乜機會,傾計都要夾人加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞