點解條女唔應我? 咁樣嘅回覆好似係

1001 回覆
42 Like 2974 Dislike
艾笠LV
呢種人係連食A餐定B餐都要幫你揀埋

係精神病嚟,唔係天然呆
有咩朋友會樂意俾佢「教導」?

就算鍾意歷史都唔會.
樓主加油!!!! 哩個世界唔係個個人都擅長溝通,不過你唔好放棄,繼續反思問題癥結所在並加以改善。

終有一日你會遇到合適既人!!!
自信型Ching
一個會花時間探究Mechanism嘅人,
點會再拘泥一瞬即逝嘅形式主義

就憑你依段就知你根本唔會明
唔想應該老閪都話有嘢做吧

條女想攝時間又好點都好,果刻似係想搵人陪先答冇

不過約到都冇用,樓主都唔會食到
依條友點止冇朋友冇社交,根本係連家教都冇

過分溺愛教出咁嘅on9仔,只係想個世界聽佢講嘢
睇到分唔到佢真膠定假膠
係現實生活中都見唔少樓主呢啲毒撚
講嘢9唔搭8但自信同自尊心又要高,仲要明明自己三唔識七搵人在先就講到人未夠班吸引佢/冇誠意同佢發展
追哂成個po 老實講覺得樓主真係冇得救不如做返自己 搵個鐘意你嘅人仲好 你咁樣改啲唔改啲遲早搞到個人越嚟越kam
好尷尬
好撚心你條柒頭啦,書都讀唔成,讀埋啲垃圾ive,
就咪撚獻世同人講自己嘅歷史觀啦
你唔撚係以為阿貓阿狗攞起本書睇完就係歷史學家呀嘛?
你文盲一個咋,大學生都唔撚係學咩人溝女

唔好話條女玩app唔想傾歷史啊
我入呢個post都唔係為左睇你講歷史啦
Ive狗邊識咁多字,仲要唔係讀文科,唔知那來的自信對殖民主義咁authoritative

一窮二白, 屋企人全藍, 冇bno, 點樣可以移民?
https://lih.kg/2499187

其實你條撚樣係咪存心開膠post摟屌?
其實樓主係咪唔知netlflix咩黎
咩人會鍾意佢呢款人
不如正正經經搵錢第時call ptgf算啦
兩個都係啲唔識傾偈嘅人
睇呢個留言都幾可以肯定你係Asperger
淨係一輪嘴講自己嘢,又get唔到上面個留言係諷刺你
早啲搵社工,學下行為糾正
唔包你搵到女,但讀完書出到社會都會似返個普通人先
如果內涵係指知識
係咪無見過大學文史哲科有幾多女
個樣毒啲就針對靚女
依家啲絲打心地好差
問太多問題人哋唔會覺得煩咩?
好尷尬真心條女覆到咁多算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞