點解條女唔應我? 咁樣嘅回覆好似係

1001 回覆
42 Like 2974 Dislike
呢到係咩事 溝女定學術討論呀
搭咗又話我乘機賣廣告, 所以咪唔講邊一個apps

之前都試過

同埋邊度睇到我粗魯?
唔好懷疑
你憑實力單身架ching
樓主加油
如果你係絲 一定係自以為是 以為自己好撚有內涵
如果你係巴 一定係死毒j 以為自己好有料溝死女

你都戇撚柒鳩
禮物就係條女
如果個女仔打機都可以主動話不如一齊連下機
不過增值自己好岩 你有多啲興趣 見識過多啲嘢 自自然然有好多有趣嘅事可以同人分享 唔洗審犯式咁追人答你
樓主你由細到大多唔多朋友?見你出過post講有d難同人搵話題?
你係咪由細到大都非常鍾意歷史?地鐵巴士鍾唔鍾意?
你第一句就好似見工咁
我係女見到都覺得你悶啦
巴打
唔緊要嘅,我慢慢講下我意見,你可以參考下

其實個重點係 呢樣嘢係唔重要
你仲要「我估應該係乜乜乜」講一大段嘢
明顯條女根本唔想知你點估(因為人哋都唔識你)

人哋話整手工,你又估人讀咩科
你點解唔問人:「做咩手工呀?」
引下個女仔講多啲嘢,講講下咪可以話:「其實男仔如果想學整手工,應該點起步呢?」之類
咪大家多啲互動(?)
但你冇問之餘,已經又一大段自己咩興趣

你講完自學彈琴,佢都冇嘢問你,其實都叫收咗你皮

人哋讀史啫
唔代表佢想玩交友app都同人傾歷史
如果係,佢搵佢同學、prof傾都得啦
所以你見佢一句「係呀」就完
樓主幾歲每睇樓主一段字都尷一次
樓主溝女王
地鐵巴士唔鍾意

我係讀IT,
音樂同歷史係業餘人士
其實以一個網上陌生人黎講,條女已經算有禮貌架喇,
樓主如果講野風趣啲同少啲小組討論,
要約食個下午茶應該都有機會。

不過佢不斷着眼於點解英文界面,
我係條女都覺得煩。
睇樓主啲回覆好似以前嘅我
但我肯定自己無亞斯伯格症 事關我超擅長睇人面色 同埋識分人哋係幽默風趣定係講事實

我果時同樓主做法一樣 係因為驚啲女仔唔識回 所以一大堆字俾佢揀嚟回

點知睇返樓上啲巴打話咁樣原本係chur 唔怪之得啲女未換樣前都已經成日一問一答
有無送禮物
講真 除非你好撚靚仔/好撚有錢啦
你既溝通技巧差到咁都溝到女既話世界上仲邊會有毒撚
加油,你個樣應該係唔差嗰啲,肯改 好快有女。
d宅女 好難溝嫁
巴打盡左力就算
唔洗太自責
經一事 蔡一智呀
Netflix 同手工仔大把野講啦,
問佢睇邊套netflix 多,佢講完就自己拿拿臨煲,
煲完同佢傾劇情。
手工問佢整皮定整番梘,
問多兩問約出黎一齊去整。

屌那聲,橋就我俾,女就你屌。
溝女原來可以溝到咁尷尬
20歲未夠劈頭就講結婚既願景
你match 得既女都唔會年紀大得去邊啦,講e d 人地仲唔嚇走咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞