點解條女唔應我? 咁樣嘅回覆好似係

1001 回覆
42 Like 2974 Dislike
係我就唔忍,屌柒佢
條8婆咁撚hea覆
教下佢禮義廉恥
睇到你冇咩心機覆hea覆就bye
唔啱就下位囉
仲想拖住
我老細有野要我做先會let's talk個語氣instructive到
咩呀 之前個post話條女繼續同佢傾計

Hi 呢個咩app.
咪係,人地話冇嘢做,你咩表示都冇
咁都有得鞭屍

條友仲好叻叻咁教人
呢個要睇你幽默感同埋吹水能力 高嘅話講嘅野就可以同人好唔同 吸引到個女仔覆落去
又係果d自命不凡,覺得自己懷才不遇嘅on9仔講到自己學識淵博,知識份子咁,原來網上睇
佢開post日期係12/21
條女12/23有應佢 「無啊無嘢做」

可能喺樓主依啲毒撚角度係繼續傾計嘅
假膠黎講幾高質
比返份野你上而貼張 memo "See me"
樓主會以為老細想約佢睇戲
Elon Musk都係Asperger,樓主加油,成為大亨之後多多女圍著你
身為男人我都好明白
個問題係香港既女仔自我保護意識好強,基本上除非你同佢傾左一排,唔係佢地下意識點都會reject你
睇樓主個case成功率真係好低
:聖誕有冇野做呀
:冇呀
:算

真係憑實力單身
你講野咁chur佢都答你冇野做
證明佢都好dry下
但都頂你唔順
人地讀個科 唔等於佢鐘意個樣野
只係讀書上/工作上對個行有興趣
如果你追個女醫生係咪諗住同佢傾人體結構?
如果溝個九巴司機係咪同佢傾九巴路線?
仲有你唔只衰一樣 其實你所有對話都好撚衰最低限度 咪一個對話打咁多野啦
依家叫你演講咩
乜撚野根據手機語言xxxxxx 成段睇到都唔撚想睇啦
你咪簡單一句話:咁可能跟手機語言 咪講撚完囉
你講你興趣又鳩既 睇youtube個d叫乜撚興趣阿 你唔好話你興趣係訓教 沖涼?
依家2021 個個無野做都實㩒下嫁啦屌
咪講下學琴 睇下佢有無興趣咪算鳩數囉
再唔係就算你真係想講youtube facebook既
咁寧撚願講完之後問佢有無睇開邊個youtuber
或者你睇開邊個 點解鐘意睇咁
一大輪嘴講講講 煩撚到嘔
你個最大問題係都無撚諗過比人講野
自己一輪嘴煩煩煩
人地講撚完鐘意整手工 你有無理撚過人?
人地鐘意整咩手工?銀器,布藝,玻璃,皮革 你知唔撚知?
理下人啦 咪自己一大輪嘴啦 你都唔係傾計 係開講座
你條撚樣又想扮有深度 扮有學識 但睇你講野講到咁就知你無深度啦
可能真係 asperger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞