點解條女唔應我? 咁樣嘅回覆好似係

1001 回覆
42 Like 2974 Dislike
no 冇興趣
你似Asperger 或者High functioning autism
認真 你唔洗一次過講咁多野
同埋唔洗主動講咁多無謂野 除非對方問
樓主玩野,真膠定假膠呀
冇block我
不過之後就唔應我
聖誕都未到就話就嚟完 條女無嘢做25號即興都得啦

Btw樓主今年再接再厲
下世就完,都係當我冇講過,再下世先
除非人地大學讀個科
否則普通人一向對中學既科目興趣都唔大
你講太多學術野 啲女仔會即刻想走人
可以講下啲生活野 亦唔洗太深入
Diu你 人地下晝1點幾覆你冇野做
你夜晚11點幾先覆人算 下次先 個聖誕就黎完

我diu你老味 約你又唔夠膽約 仲要講到好似人地責任咁 diu你老味一定等你覆等左成個下晝 你夜晚覆個咁既msg 仲好意思問點解人地唔再應你機
屌你做乜鳩野
Ching 你係咪學溝仙氣女學霸個條友咁溝女
呢啲po通常好多人衝出黎相認,原來就係你條撚樣咁on9

但樓豬既問題大到大家真心想幫佢
本身以為香討呀fb copy過黎嘅假膠post

但見到樓主你, 打字嘅風格,
咁有風格同特別, 所以我咁就覺得,
樓主應該係真心膠, 之前都係
你First Impression 咁撚柒,
人地都話左唔係講英文, 咪撚再深究啦
女人呢...... 好撚睇人第一次講野,你成個書童咁款,你咪撚咁多猜測啦,女人好撚鐘意用直覺唸野,人地覆你又唔係,
即係點? 你好撚悶呀,知無?
咁可能都會搵到欣賞佢 包容佢嘅人架

其實現實生活中好多女仔都會比學識型毒撚吸引
條女已經唔想覆咁撚樣仲水樓主約人
係咪想佢再早多10日比人block
有冇人望到「我不斷重複又重複咁睇」呢句心酸咗一吓
樓主要比普通人付出多好多努力先明白到人際相處間不言而喻嘅規則
加油呀樓主
邊度參加興趣班好?

同埋最近諗清楚都有目標,
我諗辦法希望叫師姐介紹佢個朋友畀我,
諗過同佢個朋友一齊,

因為共同價值觀(政治立場).
雖然佢應該唔靚, 因為化農妝, 不過都有諗過一齊.

另外, 佢個朋友話鍾意睇youtube化妝, 我唔知點傾好

另外我唔溝師姐嘅原因, 係因為人哋有男朋友
樓主加油
睇到好尷尬
試下認真答你

1. 自我介紹好悶
人地玩交友app可能只係想識下朋友 呃下炮
點知你一嚟就水蛇春咁講自己想識人結婚
人哋對你都未產生興趣就比咁大壓力人

2.太執著係啲on9位
一開波個話題已經輸咗
講咩setting係英文 仲要講一頁
你有諗過人哋冇興趣想知?

3.啲emoji真係好尷尬…
😅🤨🤔🙂😔唔多講了

4.複合句子太長
你唔係考緊作文 唔洗咁多去組織你個句子
人哋見到咁多逗句已經唔想睇落去

5.好地地猜測人咁多做咩
唔係話唔可以反問搵話題
又估人用英文 又估人讀VA
估到就話勁姐 估錯咪7咯
暴露晒自己啲劣勢
係都要衝出黎7

6.興趣愛好又暴露晒自己
睇YouTube睇social media都好意思同人講
唔係話唔睇得 但吸引唔到人
個個都識睇啦 有咩特別
你話識少少彈琴 但又唔夠自信 麻麻地 戴晒頭盔
咁仲有咩賣點

7.話題悶
有冇諗過人地平時讀書都悶
玩交友app都係想放鬆識朋友
出黎又比人問讀咩科 樓主想拋書包又拋得廢

8.同你講幾句就想約人出聖誕?

9.新年過咗兩分鐘就同人講 新年快樂
明眼人都睇得出你將人放係好高位置
但你哋只係對識咗兩個星期嘅陌生人
計都未傾多過1人鐘 樣都未見過 就迫到人咁chur
你呢個檢討真心算唔錯 起碼接受完大家批評會改
CLS
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞