點解條女唔應我? 咁樣嘅回覆好似係

1001 回覆
42 Like 2974 Dislike
好撚chur
我不斷重複又重複咁睇
大概估到啦

1.問人得唔得閒, 但自己又話下次, 似係落佢面

2.可以集中講下佢, 例如佢話鍾意整手作, 問下佢整乜嘢, 如果發現到我都有整過類似嘅嘢, 可以再討論

3. 打字唔好一次過打咁多, 要逐少逐少咁打, 唔好一次過講曬自己嘅嘢
你覺唔覺得尷尬㗎樓主
樓主係咪假膠...
雖然好尷尬,不過樓主態度唔錯又有打算改善!
加油啊!
去check有無亞氏保加
我真心的建議
尷尬到仆街
如果去撳啱話讀歷史咁點?

同埋我知自己衰咩,
應該講下生活嘢, 例如手工藝, 講下電影
其實樓主都幾好學
不如買幾本社交技巧書睇吓
24號話冇野做,你話就黎完個聖誕節,你應該冇得救會孤獨終老
好毒
尷尬到 作都作唔到咁柒
是撚但啦屌你
你話睇叮噹睇蠟筆小新都OK嫁
大家有個藉口去酒店炸, 咪諗咁多啦
其實睇你呢段,感覺你都算好仔 幾細心
可惜而家大部分女仔都無內涵+膚淺

尤其你喺呢啲app搵女,根本大海撈針
因為膚淺女仔大部分無嗜好無野做,空閒時間淨係識睇netflix煲劇睇YouTube 再唔係就玩app溝仔

如果你唔介意條女唔識打扮化妝追名牌周圍打卡果啲....

建議你去其他實體地方識女仔
例如參加各種興趣班之類
咁你以上嘅毒撚對話就唔會顯得咁毒撚 因為對方都會答到兩咀

Btw
樓主係有啲問題 都係算
你下次開po我再講

問卷mode
Ching你認真咩
當頭像冇嘢係咁㗎
不過我諗就算係咁, 佢都已經...我冇機會
唔洗你整過類似都可以討論架
唔洗乜都拉自己野去講
你畀佢講就得
如果一直講呢個話題, 又驚住話悶
人地24號晏晝已經覆你冇野做,
你就果晚11點幾先覆話都係唔約
我係個女仔就即刻block左你,浪費我人生

btw睇手機真心唔可以算係興趣
樓主靚仔都仲有得救,唔就唔好嘥人時間
Ching你都係去擴闊下你啲見識先好去溝女
感覺佢似係亞氏保加症好難搞
點解個個都覺得人地咁答係等樓主約
擺到明就係唔想應你
當然如果佢冇講大話你五十五十可以搏既,佢可能太無聊真係會出
但你地上面對話太少,而且從佢態度睇到佢對你興趣不大,你果刻出聲約佢成功機率應該低過3成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞