Oculus quest 2玩Steam VR討論(16) 你唔會後悔買錯 只會後悔買得太遲

896 回覆
8 Like 2 Dislike
完全冇空間郁動

如果郁雙手都難...強行玩Q2會整親手OR打爛野
日後地方大先玩LA
雙手就得嘅
但腳同腰就唔郁得
可以一試
瞳距
睇黎你無做功課
你去驗光可以check埋
airlink效能好好 無咩分別
bt同電視出聲 聽人講好似唔同步
VR COVER 係PU皮 方便清潔

原裝嗰塊係海綿 啲汗會吸曬入去

頭帶我唔熟
想玩vr好耐
終於尋日係美森落左單
等送貨中
不過電腦係幾年前文書laptop
router係10年前貨色
連唔到電腦玩
等oculus quest 2到手先慢慢摸索
希望唔會上癮去追硬件
上個禮拜airlink都好地地 頭先用返就lag到pk
大家有無試過無用一排 開返就lag

我想打機啊!
你係會上癮玩硬件
暫時都無諗過連電腦住
上左癮先再算
不過唔想食炒價卡
Beat Saber (我知要郁得好勁)

No Man's Sky 或者啲 VR 探險/解謎類 game
Gpu價係咪開始有燶味
8號落單
岩岩送到!
可惜返緊工
我就係因為VR
頂唔到畫質 最後洗左2皮野去買電腦啊陰功
想問下如果玩beat saber 應該係Oculus store 定steam VR 買好? 係咪都可以自己加歌?
同埋想問Oculus store 有冇好似steam summer sale 既特賣? 因為窮J 買唔到咁多game, 又唔知岩唔岩自己玩
Oculus store

加歌唔識 我無玩

Oculus store無咩特價可言 無得同STEAM比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞