Oculus quest 2玩Steam VR討論(16) 你唔會後悔買錯 只會後悔買得太遲

896 回覆
8 Like 2 Dislike
佢唔彈出黎比我allow 我明明開左開發者mode
有啊 插線之後個sidequest著左綠燈
但冇比我allow一甩線就紅燈
唔識
我更新左之後發現有air link 已經玩到了 thanks
Air link連side quest?
唔使裝side quest 直接連就得
你係想玩PCVR?
終於得閒試airlink,但係咁斷線...
【笑爆嘴】今晚繼續VR,咩都玩下~| 2021-5-30
https://www.youtube.com/watch?v=VFCDQ1pe2Mw
Onward 打到最後....我決定飲彈自盡!
https://youtu.be/rDl9J6Wvlm0

巧悲壯
唔好用VD 用AIRLINK 你去設定->實試功能開左佢
V29先有
V30 都黎 AIRLINK大受好評 我無用VD好耐
pc oculus software都要更新
無 慢慢等 你太耐冇更新
真係好d咩,我連VD重係順過Airlink,Airlink有時又開唔到game,一直2D畫面
VD個UI好用好多
我都係用返VD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞