Oculus quest 2玩Steam VR討論(16) 你唔會後悔買錯 只會後悔買得太遲

896 回覆
8 Like 2 Dislike
我想問如果連電腦嘅話係咪一定要用線
4096x2048 + 180

觀感唔係4K 因為180度係多角度 你要DL 180度既8K影片
係8K!!!
大佬 你追第一頁POST 我真的嬲豬了
想買,但又驚冇幾耐出quest3
FB講明QUEST 3 有排都唔會出
Q2有排KEEP係市場度

唔洗等
試咗 8K 180 真係清
早幾日mk 旺電買左 $2750水貨
TB 近視鏡片$168(要俾度數佢整),依家等緊其他配件一齊運落黎。
明明第一頁好清楚寫到明邊到買最平仲要送埋上門
好難理解點解仲有人係香港買比錢人賺
可能心急
btw 大j係直播話自己買左行貨佢中左伏
點會
試咗兩部PC,hardware夠力推,但硬係出唔到畫面,一係crash,一係steamVR 就話搵唔到headset 同controllers
試咗兩部PC,hardware夠力推,但airlink 硬係出唔到畫面,一係crash,一係steamVR 就話搵唔到headset 同controllers. VD 就冇問題
有冇開 steam vr 先之後再開game?
我980ti 究竟買唔買好 好想玩 但又怕買咗返嚟矇到on9 想玩beat saber onward 同埋睇片 麻煩各位俾啲意見
其實唔連電腦唔係叫朦,似switch 圖畫咁
例如隻game 係兩邊都有上面畫上既野會睇少咗啲物件
最平啫,又唔係好平,依家俾多500即時玩得。
搭單問1080ti 應該夠?
我係1080ti 夠
beat saber 買quest版

onward就點都矇 我之前用1660ti 解像度都唔set得高
真 享受左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞