Oculus quest 2玩Steam VR討論(16) 你唔會後悔買錯 只會後悔買得太遲

896 回覆
8 Like 2 Dislike
好,我買左返黎試下先,唔得再買頭帶
我自己無咩配件

VR COVER 呢個FB送 唔洗錢
淘佬 M巾 幾十蚊HKD
無pc 可以點先玩到Blade and sorcery?
無 睇佢會唔會出QUEST版
VRemix_x資工少女 李婷婷
https://www.youtube.com/c/leetingting/videos

係VR女神!!!
64gb實際得4x左右
我睇片話帶去邊度搵都得? 唔使諗住部電腦?
你既意思 你係想DL片 但唔經電腦? 係唔係?
係 可以唔經 但畫面唔靚 目測PS1~PS2 之間

QUEST 2專用GAME 似PS2畫面 BIO4 VR就係 不過未出 佢係第一隻QUEST 2專用GAME 唔支援QUEST 1
好撚正 可以自己整返槍 做清潔 好過癮
https://youtu.be/8hGlDl6850o
香港無人玩VR
唔想打咁多字會用語音輸入法,有時會自動轉走咗啲字粒
Bty thx
咁都買嚟玩吓先
之前玩 psvr 個解像度太差
PSVR太廢 oculus quest 2唔會令你失望
如果勁顯示卡PC 享受係幾何級120fps
多vr game 畫面又靚
980 Ti玩唔玩到
性能1660s左右 都叫玩到 但要降解像度1.7k左右
即係唔清?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞