Oculus quest 2玩Steam VR討論(16) 你唔會後悔買錯 只會後悔買得太遲

896 回覆
8 Like 2 Dislike
都reset過了,見到啲++++++++++都响地板,但我坐上sim racing rig,所以又試過用手掣拉返高啲個地板,但結果都係一樣
嗰邊我一路無搞佢default settings,今晚都返去睇睇吧
今日新買返黎 玩左陣 發現做咩都好似唔太清咁
開netflix同youtube 電腦睇仲清d
比左幾百蚊搞個dmm黎買左幾套av都好似唔清咁
係咪我setting有問題,會唔會連電腦會清d
你眼距幾多?
有無用眼鏡

睇youtube 係用APP 睇netflix係用APP

你中哂伏 netflix APPo無更新 支援唔到高清
youtube 要用網頁版先有4K支援 你睇哂呢個POST第一頁
我有講 你要跟住做
dmm AV 我就唔識 其他人答
YOUTUBE你要用網頁版睇
13.我睇片好似好矇 片源問題?
A貓:新手一拎機第一時間用BROWSER上YOUTUBE 唔好用YouTube App

呢個Youtube Channl Jacob + Katie Schwarz試機一流 足料4K 60FPS 可以試到Q2畫面既功力
唔好試180度360度既片係Youtube睇呢類影片一定係朦要清就自己搵片源自己DL

set到最闊(3)
特登戴左con
我留完cm先追第一頁 發現要網頁版youtube
netflix個feel真係好差
咁有無咩其他方法睇到高清d
因為我上網睇 人地教down dmm
求教各位巴打
有無咩方法可以睇到高清vr av
dmm個apps好垃圾
印象中之前買個隻ps vr 用ps4睇vr av好似仲清d
skybox係online睇 定要down落黎定要電腦同步
我上網見人講都係得呢3種方法
Netflix無更新過...仲用緊720
av唔識 好似要自dl先清 佢哋好似DL 6k同8k先清
如果180度 VR AV
研究下先
啱啱用返web睇youtube 其實都清
突登買黎睇架
打機係其次
steam 上嗰隻日本學生妹? 我玩過,但認真麻麻,退咗款

vr paradise 我玩過試玩版,好似無得扑?
有呀,作者patreon 上面有普通版 同埋operation lova乜乜乜

我好賤咁玩開心版,你有興趣我俾條bt lin 你?
如果你唔介意比錢買,我推薦afesta,不過記得4k嗰啲先好買,係vr 嘅世界1080p=minecraft
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞