淘寶耳機集中討論帖(7) - 此膠假作真時真亦假

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
ZS5同im50比樂器好似推後左?
之前im50聽歌鼓聲好似base drum同其他樂器好有feel
ZS5好似樂器推後左咁
同埋ZS5 d聲好似冇Im50 d 聲咁實同厚
會唔會係因為條線同run得唔夠
唔係好識講
之前im50聽歌鼓聲好似base drum同其他樂器好有feel
ZS5好似樂器推後左咁
唔係好識講

不過聲又真係好唔少
天華老細幾好態度

今日係深水埗買咗DT2 Plus
點解可以仲平過淘寶呢

係咪 肥仔道有得買
買左幾銀
天華老細幾好態度

你係買邊隻 唔識點同佢講 好多專業名詞唔明
我係zs5用
天華老細幾好態度

天華老細幾好態度

天華老細幾好態度

天華老細幾好態度

你係買邊隻 唔識點同佢講 好多專業名詞唔明
我係zs5用

其實我都唔係好熟
不過我一開頭問佢係咪有8絞同女媧,佢話有
然後講埋要邊種插頭就得
天華老細幾好態度

天華老細幾好態度

天華老細幾好態度

我當時第一次買佢都係主動問係咪香港朋友介紹的
天華老細幾好態度

我當時第一次買佢都係主動問係咪香港朋友介紹的

ZS5好似樂器推後左咁
唔係好識講

不過聲又真係好唔少

兩條耳機本身調音就唔同,出嚟嘅聲梗係有差別啦
你就算換金線,個bass同im50都係會有唔同
但係當然聲音密度,高頻等等會好50唔少,呢個就係ZS5本身嘅優勢,但係佢唔係攞嚟聽bass
我又落單了

hk推薦來的,可以免費幫你升級平衡頭,插頭不收費,贈送分線器,免費做加厚熱縮管
到底有幾多巴打幫趁過天華

我隻zdgg8pro而家都係用緊天華

有無聽感分享下
我都買左8PRO,仲等緊佢發貨
同埋想講ZDGG整耳機個版面都收錢
整兩隻色又收,整係單一隻純色無設計先原價

你哋唔會用天華會唔會覺得嘥咗個貴耳機定係我呢個諗法太膚淺

你哋用天華會唔會覺得嘥咗個貴耳機定係我呢個諗法太膚淺
btw樓樓樓樓上係咪有人提過天華16絞?可唔可以睇下咩樣 會唔會硬過鐵線

試一試無妨
真係唔得先換錢

BTW 1001

試一試無妨
真係唔得先換

BTW 1001

下個post記得要加天華!
諗住係亮點買條線
條友串過馬撚

買銀線坊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞