淘寶耳機集中討論帖(7) - 此膠假作真時真亦假

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
新手第一次玩 , 點解可以發生d咁既事
天華話可以幫手試下免費整, 寄比佢整定直接買過成套新好

有冇試過用尖咀鉗自己鉗條針出嚟
想問下有冇巴絲用緊第一頁介紹條188線?d聲如何?
唔該

升級線主要係調音方面有改善
另外都要睇你夾咩耳機用,唔係咩耳機都岩用188線
例如本身耳機把聲偏向蒙,就唔岩用呢條線

唔該巴打先
本身用緊535,覺得宜家條線低音又唔夠,但高音又唔清咁
因為自己本身聽歌都比較雜,所以想用188線黎睇下會唔會加強到個低頻
結果諗緊換188線定係換同一間條銅銀混編好

銀銅混應該會好啲

建議放左佢,買過第隻
535點換都冇用

差到咁
兔兔隻VE6 三千幾有冇巴打入咗貨?

睇返其他巴打評價, 強子VE6XC應該會係更好選擇, 仲平過兔仔依個價唔少
不過冇上架, 要搵老細傾計問

唔該哂

好似有1700 好撚抵

1700仲包埋穩定化木面板同VE logo

如果1700 同埋個聲底唔差好遠既話,我唔介意早多一兩個月生日

睇返其他巴打評價, 強子VE6XC應該會係更好選擇, 仲平過兔仔依個價唔少

唔該哂

好似有1700 好撚抵

如果1700 同埋個聲底唔差好遠既話,我唔介意早多一兩個月生日

有冇得整公模?因為我見佢全部都話做私模 但係整耳模同特登返轉大陸去寄好麻煩
身邊好多損友結婚後都轉投耳機懷抱,偉良係其中一家朋友圈經常幫襯的店,放假無聊唔覺意又拍兩件😅

等巴打包膠我都想買個class A枱amp推headphone

唔該哂

好似有1700 好撚抵

有冇得整公模?因為我見佢全部都話做私模 但係整耳模同特登返轉大陸去寄好麻煩

相信有 你見ve3 clone個買家貼圖都係整公模
另外就係插入時好多電流聲 郁下條線又有 正常?

建議寄返俾賣家! 或者問下可唔可以升級接口零組件

個賣家串串地,好似唔想理,話一係就直接退貨

咁串就緊係退貨啦! 朋友們都話老闆好有性格,有少少批評就馬上話回水!
想問下有冇巴絲用緊第一頁介紹條188線?d聲如何?
唔該

升級線主要係調音方面有改善
另外都要睇你夾咩耳機用,唔係咩耳機都岩用188線
例如本身耳機把聲偏向蒙,就唔岩用呢條線

唔該巴打先
本身用緊535,覺得宜家條線低音又唔夠,但高音又唔清咁
因為自己本身聽歌都比較雜,所以想用188線黎睇下會唔會加強到個低頻
結果諗緊換188線定係換同一間條銅銀混編好

銀銅混應該會好啲

建議放左佢,買過第隻
535點換都冇用

差到咁

5年前就勁既
而家選擇太多,價錢款式1000內都好多野玩
身邊好多損友結婚後都轉投耳機懷抱,偉良係其中一家朋友圈經常幫襯的店,放假無聊唔覺意又拍兩件😅

等巴打包膠我都想買個class A枱amp推headphone

如果第一部機,建議買返外國貨,上官網買幾日就送到府上
另外就係插入時好多電流聲 郁下條線又有 正常?

建議寄返俾賣家! 或者問下可唔可以升級接口零組件

個賣家串串地,好似唔想理,話一係就直接退貨

我唔理佢咩造工,成本點點點,至少品控似乎唔夠HA2 GR1之類既耳擴好,幾十蚊短短一條音頻線郁一郁有電流聲,我換條綠聯好長個D對錄線點郁都唔會有聲,而一插落部機會有搭搭搭咁既聲,一播歌似乎就冇問題,但就真係聽唔出同直推有咩分別。如果只係有放大效果,其實冇乜用,手機都唔需要較到聲音最大。

咁樣都係退貨啦,個客服的確係難搞咗小小,所以前面先話態度要好D佢哋先會樂意搞

其實耳擴本身應該凈係得放大嘅效果只係因為不同嘅失真令耳擴有唔同出聲嘅味道同風格,以致宜家好多人將耳擴變成一款改變音色嘅一環
落單後經集運用左42小時到香港,開箱膠粒滿天飛,底部極山寨只有4粒膠! 買大陸台機記住開機頭十小時要用cheap聲筒試,有過燒耳筒經歷😭小心小心
諗住係 巴打推介店 買條金銀線,會唔會中伏?

用緊fxa7

亮點金鍊ok嘅 但唔知夾唔夾FXA7
落單後經集運用左42小時到香港,開箱膠粒滿天飛,底部極山寨只有4粒膠! 買大陸台機記住開機頭十小時要用cheap聲筒試,有過燒耳筒經歷😭小心小心

炸壞左隻耳機?
落單後經集運用左42小時到香港,開箱膠粒滿天飛,底部極山寨只有4粒膠! 買大陸台機記住開機頭十小時要用cheap聲筒試,有過燒耳機經歷😭小心小心

炸壞左隻耳機?

我都試過壞左隻ZS3

炸壞左隻耳機?

我都試過壞左隻ZS3

推力大得濟推爆左偈?

炸壞左隻耳機?

我都試過壞左隻ZS3

推力大得濟推爆左偈?

唔肯定 插落去 一開頭冇聲 扭大佢之後 無啦啦又有聲
不過隻ZS3已經淨返一邊聲

唔該哂

好似有1700 好撚抵

我嗰對係公模

唔該哂

好似有1700 好撚抵

唔介意你揾我試聽

唔該哂

好似有1700 好撚抵

唔介意你揾我試聽

你住邊 我都想試

唔該哂

好似有1700 好撚抵

唔介意你揾我試聽

你住邊 我都想試

留名等包膠

唔該哂

好似有1700 好撚抵

唔介意你揾我試聽

我怕我試完之後就早咗幾個月生日,所以遲少少先,要冷靜一下!
多謝巴打幫忙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞