淘寶耳機集中討論帖(7) - 此膠假作真時真亦假

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
聽左一晚胖子仿800! 值回票價👍

同zs3,zs5有z得比?

價錢差咁遠
借個位問下用緊jupiter 有無淘寶平衡線推薦?
Player係 dpx1a,主要想keep返jupiter 嘅清聲但係想音場大d bass出返d
龍兄D耳機已經超越左淘寶level 建議去大廠post傳教就好了

唔係話傳教,淘寶有好多level比我高嘅
我見識過,係佩服佢哋嘅
已經確定收聲唔講,講再多都無意思
悅耳5鐵 magausi k3 同埋dt26 呢三個價位接近
大家會點揀?
悅耳好似啱啱比大家屌鳩做工?

k3
悅耳唔止屌做工,仲屌埋態度,效率

屌埋佢啲聲

聽過佢隻1699 8單唔差, 佢隻雙圈雙鐵就不了
其他型號未聽過

8單濛既

我會推薦去買老忠A4或senhear多單圈鐵

冇人講隻dt26

濛到仆街

dt26濛? ok又學到野

所以要煲好耐 btw如果mgs k3賣600hk$左右,咁dt26真係收得皮
講design 你拎舊公司design 根本犯法

呢D嘢係人都知啦
你想點諗就點諗啦
悅耳5鐵 magausi k3 同埋dt26 呢三個價位接近
大家會點揀?
悅耳好似啱啱比大家屌鳩做工?

k3
悅耳唔止屌做工,仲屌埋態度,效率

屌埋佢啲聲

聽過佢隻1699 8單唔差, 佢隻雙圈雙鐵就不了
其他型號未聽過

8單濛既

冇人講隻dt26

濛到仆街

所以要煲好耐 btw如果mgs k3賣600hk$左右,咁dt26真係收得皮

K3係賣600HKD左右

8單濛既

冇人講隻dt26

濛到仆街

二手450都收到了
澳洲牛奶公司態度都幾唔好,仲好惡添
價錢又唔係特別平
慘得過人地大把人排晒隊
有時啲野係好係差,根本就唔需要你批評
好定唔好係由巿場決定

8單濛既

冇人講隻dt26

濛到仆街

二手450都收到了

二手有機會有伏

冇人講隻dt26

濛到仆街

二手450都收到了

二手有機會有伏

一手都有機會有伏啦

冇人講隻dt26

濛到仆街

二手450都收到了

二手有機會有伏

好多人699入左覺得唔岩聲先放姐

濛到仆街

二手450都收到了

二手有機會有伏

呢啲咪一手中伏囉

濛到仆街

二手450都收到了

二手有機會有伏

呢啲咪一手中伏囉

我知你唔鐘意k3同bd005
好啦好啦,kz 抄殻假線好撚低劣,你參考ath ie800 好高尚

二手450都收到了

二手有機會有伏

呢啲咪一手中伏囉

我覺得K3聲係OK既
係唔鍾意bd005姐
BTW,我都係唔出聲

二手450都收到了

二手有機會有伏

呢啲咪一手中伏囉

K3我覺得ok 喎,係開左兩個孔,搞到出街d風聲
Bd005 就真係怪怪地

價錢差咁遠

巴打想買? 都係$300hkd到

二手450都收到了

二手有機會有伏

呢啲咪一手中伏囉

K3我覺得ok 喎,係開左兩個孔,搞到出街d風聲
Bd005 就真係怪怪地

所見略同

Z3、z5都有買,暫時比較喜歡胖800! 好有層次感

價錢差咁遠

最初入黎呢個淘寶post mon時就係睇中左胖子800, 但k3都好多人推, 左諗右諗最後買左kz3

價錢差咁遠

😓邊樹賣? 胖子ckw有冇筍價?

巴打可唔可以影多幾張近照?做功掂唔掂?

俾巴打拎左去試,實物比dt plus細好多,胖子話靚包包冇貨,平左五草俾我! 造工就山寨之中算精美!

俾巴打拎左去試,實物比dt plus細好多,胖子話靚包包冇貨,平左五草俾我! 造工就山寨之中算精美!

佢隻殻得粒圈,應該似我呢隻咁
入左👆兩部諗住AB比較下😜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞