淘寶耳機集中討論帖(7) - 此膠假作真時真亦假

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
【Westone pro30 UM3X威仕滕/威士顿三单元动铁入耳式HIFI耳机】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wv.com/h.7uAVpD?cv=Me7PZEiZQhE&sm=683935 ,或复制这条信息¥Me7PZEiZQhE¥后打开👉手机淘宝👈
唔知呢個係咪好似胖子 d ie80咁 .唔知有冇伏
【Westone pro30 UM3X威仕滕/威士顿三单元动铁入耳式HIFI耳机】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wv.com/h.7uAVpD?cv=Me7PZEiZQhE&sm=683935 ,或复制这条信息¥Me7PZEiZQhE¥后打开👉手机淘宝👈
唔知呢個係咪好似胖子ie80咁 .唔知有冇伏

都2017年仲玩緊咩原單貨
呢度有更好既推薦
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

香港買算啦,唔知其他地方會唔會再平,但 ssp肥仔都係$149(原裝垃圾銅線)

gearbest試過hk$62

想問Ssp肥仔即係邊度?

$62係zs3定zs5

ssp肥仔係黃金對面間m記後面條橫巷
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

香港買算啦,唔知其他地方會唔會再平,但 ssp肥仔都係$149(原裝垃圾銅線)

$62係zs3定zs5

$62係zs3, 其實喺gearbest zs3最貴都好似只係試過90幾
nuforce hem8 點睇
一問 唔識耳機 最近用過LG G4條耳機
覺得唔錯 真係一分錢一分貨
有無大約100蚊人仔質素係差唔多/比佢好/我都係買返G4耳機?

LG 隻akg耳機好唔好?
有無大約100蚊人仔質素係差唔多/比佢好/我都係買返G4耳機?

ZS3 ZS5 ZST BD005

ZS3 ZS5 ZST BD005

送既原裝耳機都係用黎打下電話算,唔係拎黎聽歌

聽講hem8喺hem系列好似麻麻, 唔係好對得住個價位, 不過大廠嘢都係過返隔離問啦

我幾鍾意依隻個人聲演譯喎 唔太貼又唔太遠
感覺人聲自然直白

你如果想試, 可以去FOCO試聽, 有demo
成日覺得隻麥膠k3配spinfit有啲唔貼耳, 試吓換粒final原廠膠, 結果變咗final聲
成日覺得隻麥膠k3配spinfit有啲唔貼耳, 試吓換粒final原廠膠, 結果變咗final聲

K3係配AET07 配spinfit差過原裝膠

結果依家隻K3變咗final風格, 仲要低音下潛, 分析力都好過我本身對final

聽講hem8喺hem系列好似麻麻, 唔係好對得住個價位, 不過大廠嘢都係過返隔離問啦

如此類推,落粒startips會變咗westone聲

如此類推,落粒startips會變咗westone聲

sorry, quote錯咗

zs5到手 換咗之前耳機條tralucent線 好似係銀線 聽落真係唔錯 咁嘅價錢 抵玩
淘寶有活動7月1前用HK支付寶比夠百幾蚊比番50蚊

我都用緊spinfit
差過原裝膠?

我都用緊spinfit
差過原裝膠?

其實膠同線一樣,無話邊個好同差,睇個音色換後啱唔啱自己姐
通常開口直徑越大嘅膠,音色就會偏高頻多D
摸上去越滑手嘅膠都係越偏高頻
膠嘅世界其實同線差唔多咁複雜,只係識玩嘅無幾個
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

$62係zs3定zs5

$62係zs3, 其實喺gearbest zs3最貴都好似只係試過90幾

宜家Zs3都仲係62?
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

$62係zs3定zs5

宜家Zs3都仲係62?

係咪外國網要運 如果巴打你買有冇興趣幫我買埋
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

$62係zs3定zs5

宜家Zs3都仲係62?

啱啱貪方便淘寶買咗了 都係79hkd啫
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

$62係zs3定zs5

宜家Zs3都仲係62?

http://www.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_436717.html
7.99係咪美金
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

$62係zs3定zs5

宜家Zs3都仲係62?

邊間買咁平
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

$62係zs3定zs5

宜家Zs3都仲係62?

邊間買咁平

幾間都有賣69蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞