淘寶耳機集中討論帖(7) - 此膠假作真時真亦假

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
幾十蚊嘅所謂鍍銀線通常都係攞鍍錫嚟混水摸魚
真係買嘅就好小小去專門線材店買啦,唔會咁大伏,而一般初初入門升級線會比較建議無氧銅鍍銀或者單晶銅鍍銀,因為呢類線材口味唔會太重,比較平衡,但係變化已經足夠可聞

味有錢買黎粗用住先 如果sz5買線推邊間

亮點果D線其實都係百幾人仔,素質夠ZS5做架啦,如果需要升級又要線控嘅,ownluxe有一款獨家嘅鍍銀線控,如果百幾都未消費得起嘅……儲到百幾二百再買

屌你老味 之前又話小啲回post 宜家又係到推自己個19 brand 一見到你個名加ownluxe就真心燥撚左
呢到淘寶集中討論啊仆街

Btw zs5 換線重有間天華 價錢平過亮點一半 不過好多巴打都話cp值好高 同埋個老闆真心好服務

天華8絞我都想試下

試啦 幾十蚊貨仔

買過2條 之後個條用左一個月接觸有問題 個老闆即刻整過條新既比我

之前

亮點果D線其實都係百幾人仔,素質夠ZS5做架啦,如果需要升級又要線控嘅,ownluxe有一款獨家嘅鍍銀線控,如果百幾都未消費得起嘅……儲到百幾二百再買

屌你老味 之前又話小啲回post 宜家又係到推自己個19 brand 一見到你個名加ownluxe就真心燥撚左
呢到淘寶集中討論啊仆街

Btw zs5 換線重有間天華 價錢平過亮點一半 不過好多巴打都話cp值好高 同埋個老闆真心好服務

天華8絞我都想試下

試啦 幾十蚊貨仔

買過2條 之後個條用左一個月接觸有問題 個老闆即刻整過條新既比我

之前

天華邊間有冇link

呢到淘寶集中討論啊仆街

天華8絞我都想試下

試啦 幾十蚊貨仔

之前

天華邊間有冇link

【DIY镀银耳机线 ie80升级线 se215 qc20 线 耳机维修线 手机耳机】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wv.com/h.7JrOH5?cv=k2wiZEUDpjV&sm=2a4895 ,或复制这条信息¥k2wiZEUDpjV¥后打开👉手机淘宝👈

天華d線平咁多嘅
幾十蚊嘅所謂鍍銀線通常都係攞鍍錫嚟混水摸魚
真係買嘅就好小小去專門線材店買啦,唔會咁大伏,而一般初初入門升級線會比較建議無氧銅鍍銀或者單晶銅鍍銀,因為呢類線材口味唔會太重,比較平衡,但係變化已經足夠可聞

呢到淘寶集中討論啊仆街

仆咩街啊,我的確係回少咗啊
真係唔知你燥乜,ownluxe有淘寶店,我又無講點點點,宜家係唔係連比人知有呢個品牌都有罪先?
主觀呢家嘢真係可怕
買左條亮點鍍銀線兩個月已經開始氧化

咁快打柴
天華d線平咁多嘅

係囉, 好抵玩下喎

咁快打柴

係天氣問題定條線問題
啱啱入左300r
想玩2.5mm 平衡頭
有冇耳機/線推介?
如果靚線用在平耳機係咪on9?

呢到淘寶集中討論啊仆街

天華8絞我都想試下

試啦 幾十蚊貨仔

之前

天華邊間有冇link

【DIY镀银耳机线 ie80升级线 se215 qc20 线 耳机维修线 手机耳机】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wv.com/h.7JrOH5?cv=k2wiZEUDpjV&sm=2a4895 ,或复制这条信息¥k2wiZEUDpjV¥后打开👉手机淘宝👈

天華轉8絞要同佢講?
啱啱入左300r
想玩2.5mm 平衡頭
有冇耳機/線推介?

淘仔唔玩平野點對得住自己

天華8絞我都想試下

試啦 幾十蚊貨仔

之前

天華邊間有冇link

天華轉8絞要同佢講?

一定要同佢講你有咩要求,係落單時註明
請問有冇巴打玩過悦耳8單/10單呀
小弟心思思想買,但買左佢個4單846,個人聲冇佢講到咁好,所以想諗清楚先。或者有冇咩推介?小弟想要大音場加 d bass,可以有震撼感,但人聲又唔好比個bass食左

呢到淘寶集中討論啊仆街

天華8絞我都想試下

試啦 幾十蚊貨仔

之前

真係對你好好 買左600幾蚊都冇優惠過

呢到淘寶集中討論啊仆街

天華8絞我都想試下

試啦 幾十蚊貨仔

之前

真係對你好好 買左600幾蚊都冇優惠過

天華好似要話某位巴打介紹有優惠
小弟心思思想買,但買左佢個4單846,個人聲冇佢講到咁好,所以想諗清楚先。或者有冇咩推介?小弟想要大音場加 d bass,可以有震撼感,但人聲又唔好比個bass食左

悅耳is shit is 伏請爬文
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

香港買算啦,唔知其他地方會唔會再平,但 ssp肥仔都係$149(原裝垃圾銅線)

悅耳is shit is 伏請爬文

悅耳光環已成歷史?
有間senhear可以去睇下,佢係用3D打印機做個耳模
價錢都唔貴,好多種單元組合
啱啱入左300r
想玩2.5mm 平衡頭
有冇耳機/線推介?

ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

香港買算啦,唔知其他地方會唔會再平,但 ssp肥仔都係$149(原裝垃圾銅線)

gearbest試過hk$62
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

見到2位巴打留言既時候已經買左
係屋企唔鬼想出ssp 呢幾日熱到傻左
ZS5呢間有冇伏
升埋銀線249

想問Ssp肥仔即係邊度?
其實300r同x1a有冇大分別?
【Westone pro30 UM3X威仕滕/威士顿三单元动铁入耳式HIFI耳机】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wv.com/h.7uAVpD?cv=Me7PZEiZQhE&sm=683935 ,或复制这条信息¥Me7PZEiZQhE¥后打开👉手机淘宝👈
唔知呢個係咪好似胖子ie80咁 .唔知有冇伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞