淘寶耳機集中討論帖(7) - 此膠假作真時真亦假

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
如果想送耳機俾個新手上路fd, 買A4定ATH堆公廁好
A4音質好似好啲, 不過個樣...
ATH就公廁樣, 幾靚

我會送ATH
你自己接受A4外型唔代表收你禮物嗰個都接受, 你話個fd本身入左坑又有留意開老忠就話姐
平平地可以送Whizzer A15, 包裝配件外觀都唔似cheap嘢, 我早兩個月都送左盒

就算我知老忠 個fd 送比我都打個突
咁撚樣衰 幾好聲都唔敢戴出街
莫論係不嬲對音質冇要求既人

冇計啦 佢都冇諗過外觀設計 淨係考慮點樣去做好音質同調音
個瞉完全係為做氣壓式調音而設

BTW 北斗係信和M3舖都有得試聽了
潛先
KZ ZS5除左淘之外香港有無現貨賣

Facebook搵港人限定

嗰間好似得一隻色

遲下會有埋藍
請問巴打覺得淘寶啲武藤線 值唔值得買?有冇巴打買過?
ATH就公廁樣, 幾靚

我會送ATH
你自己接受A4外型唔代表收你禮物嗰個都接受, 你話個fd本身入左坑又有留意開老忠就話姐
平平地可以送Whizzer A15, 包裝配件外觀都唔似cheap嘢, 我早兩個月都送左盒

潛先

出現了

香港買都差唔遠姐
BTW 亮點武藤好似係假野
ATH就公廁樣, 幾靚

我會送ATH

潛先

ATH就公廁樣, 幾靚

我會送ATH

叫佢自己試聽左先

生日禮物點叫佢試聽 BTW多謝巴打們意, 果然未入坑都係送外觀算數
KZ ZS5除左淘之外香港有無現貨賣

Facebook搵港人限定

嗰間好似得一隻色

遲下會有埋藍

幾時有 仲有無其他色

香港買都差唔遠姐
BTW 亮點武藤好似係假野

哦 唔識分真假 請問香港邊度有得試同買?
老忠話聽日可以發貨

估唔到咁快手
懷疑俾強子bam咗
今日早午晚都pm佢都唔覆,明明就有online
懷疑俾強子bam咗

你問過咩黎?
用300R加ZS5上網買左幾首dsd,但我聽唔岀同iphone 6有咩分別....會唔會我係木耳?定係部300R有咩setting我要搞?
懷疑俾強子bam咗

你問過咩黎?

問佢ve6xc有冇得整公模同埋公模同私模會唔會有大ch5別
懷疑俾強子bam咗

你問過咩黎?

問佢ve6xc有冇得整公模同埋公模同私模會唔會有大

二手我怕壞,又冇保養。睇黎都要挨貴貨係日馬買算了。唉真係喊呀,貴成千蚊。30R冇android 好似冇咁方便。

日馬都冇保養
在意保養要買返行貨

日馬都冇保養?我見佢有得加錢5年保養ge?錦ge話我不如係香港買水貨算?

話明日馬買嘅機 緊係水貨啦..
佢係有得加錢延長保啊 住響日本咪啱用囉..
水貨行貨係睇邊度代理嘅嘢響邊度用 響日本係行貨嘅機嚟到香港咪即係水貨囉..

香港邊道買300R水貨比較好?

我見dcfever 好多人放全新日水 3000
唔知有冇伏

想做勇士3千買部300R,交收時有咩要注意和check?

本身睇lee個post只係諗住買ZS5過下癮用iphone6聽下歌,但家下傻下傻下錦買左部唔知會唔會中伏的300R,家陣番屋企試。想問下如果耳機想買好少少,2千5以下應該買咩好?se535?im03?Sth-ls300?定係淘寶有咩好介紹?

300r唔會中伏,不過小心佢個平衡頭

in uv膠,we trust
懷疑俾強子bam咗

巴打做過咩黎
ATH就公廁樣, 幾靚

我會送ATH

叫佢自己試聽左先

生日禮物點叫佢試聽 BTW多謝巴打們意, 果然未入坑都係送外觀算數

一係大廠
一係定制公模 面板刻佢個名
A4送禮真係不敢想像
懷疑俾強子bam咗

巴打做過咩黎

上面講咗
都係第一次疑似被bam
之前同zdgg同亮點吹水都冇咩問題
有冇巴打可以推介下taobao d 幾舊水貨仔耳擴?
有酒
ATH就公廁樣, 幾靚

我會送ATH

叫佢自己試聽左先

一係大廠
一係定制公模 面板刻佢個名
A4送禮真係不敢想像

送隻咁樣衰既野俾我
用300R加ZS5上網買左幾首dsd,但我聽唔岀同iphone 6有咩分別....會唔會我係木耳?定係部300R有咩setting我要搞?

單憑呢樣都唔可以話你係木耳住,如果你連用2.5都唔覺有分別嘅話,係
有冇師兄放zs5?要有鍍金線
全新都可以
終於覆了
佢話ve6xc做公模哂鳩氣
睇嚟可以諗其他了
終於覆了
佢話ve6xc做公模哂鳩氣
睇嚟可以諗其他了

理由?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞