得罪講句,其實陳奕迅,容祖兒既時代已經過去

782 回覆
2912 Like 65 Dislike
正常啦,佢都45歲,差唔多㗎啦
一個歌星高峰期咪20-40歲
正如許冠傑年代>張國榮 譚伯>四大天王>之後到佢
冇人接棒我先驚呀
有冇廣東歌講真除左家謙首下一個前度唔錯之外 近年已經好耐冇聽過好聽嘅粵語歌
認真 一早要過去喇 就係呢2條友霸住香港樂壇10鳩幾年 搞到無曬進步 人地前一代好多玩 幾年就過比下個
你真係好柒煩
收皮啦on9
周有才華過佢咁多,不過近年都回回地㗎啦
好撚煩呀屌你老母
多謝Ching分享 依首幾好聽
家謙所有歌都好好聽㗎噃
前一兩日仲出咗新歌
冇得罪 係事實
呢個我認同,但紅唔一定要姜濤,最緊要培養我地有翻“追本地星”呢個行為
有件咁既事?
佢好睇好林家謙喎
睇死你都係果堆以踩廣東歌來顯得自己有品味格調既垃圾

唔肯接受了解新事物,同班廢佬有咩分別
老老實實
個人究竟要幾抽離
先聽得落兩條支持種族滅絕嘅畜生唱歌

不過喺度嘈冇乜意思
大家快啲用投票表態

https://chillclub.viu.tv
周杰倫後期回曬添啦
不過個影響力仲喺度,等你下課,不愛我就拉倒,說好不哭,mojito首首都比人屌回塘屌垃圾,但照舊全部都幾千萬view等你下課仲要破埋億,就算係新歌手又有幾多個做到
我over 30從來都覺得呢友垃圾
不過總有垃圾聽垃圾歌
有冇人留意j arie ,又黃又有特色
屌你老母停啦 支那打手
https://chillclub.viu.tv

樓主可唔可以幫手pin呢條link
等入嚟嘅人有得用投票表態?
陳蕾正到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞