得罪講句,其實陳奕迅,容祖兒既時代已經過去

782 回覆
2912 Like 65 Dislike
是但求其愛 EASON 真係唱得好差
近年首首都氣聲, 勁悶
巴士app,巴士座位背落晒廣告
你瞓咗幾多年?
周杰倫依家係退休時代 退休都多人睇咁點
你睇下大陸台灣啲上年啲聽歌app周杰倫排第幾先啦
就算講香港spotify周杰倫都係第二,僅次單春
唱紅歌啦 咁鍾意奶共
啲單春fans最撚鍾意吹到陳奕迅中國台灣好有市場咁,同姐撚同lv
https://www.hk01.com/眾樂迷/556979/spotify台灣2020年度排行榜出爐-周杰倫奪三冠軍揮低鄧紫棋-bts
請問陳奕迅呢個名喺邊?我睇曬台灣榜全部名都好似冇個姓陳喎
垃圾陳奕迅收返埋啦,過氣奶共廢老
單春fans冇人駁到
認同,所以我已經轉左聽歐陽娜娜同李榮浩老師
你不如養一隻狗
我聽阿Jer 仲好啦
返支那咪夠紅囉
你都識講係有潛力啫 咪等多幾年改朝換代囉
咁今時今日嘅佢地係咪可以唱贏今時今日嘅陳奕迅?
你知我知
單春以前聽浮誇覺得佢好勁 但個時過左幾年之後把聲爛哂唱唔返啦
而家新個堆 咩造星個班 有試過留意下 但真係睇完聽完都無興趣
你話支持本地
咁佢地都要用實力得到大家認同先得架
等睇balltoy手畜入嚟圍爐話你係cctoy
張敬軒已經全面屌打左單春
容祖兒人氣一早就冇晒 係咪佢時代都冇人care
唔好玩啦, 我都鐘意周仔, 不過佢唱歌真係唔係太合格。
冇聽廣東話歌好耐
單春fans冇人駁到
當年都有一班人走去買nokia唔買apple,買yahoo唔買google架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞