得罪講句,其實陳奕迅,容祖兒既時代已經過去

782 回覆
2912 Like 65 Dislike
算啦ching, 我睇咗好耐,其實你一早已經柒咗。。唔好再撐喇好核突
有point咪駁囉
講埋啲垃圾有咩用,我夠識話你第一句就柒左啦
其實上面其他人已經駁到你應一應,係你仲喺度死撐咋。。
唔同意我=我柒左=我好辛苦?你係咪坐住個腦
定你話我辛苦就好辛苦呀,唔好兜啦,淨係笑你啲邏輯已經好開心啦,仲點辛苦呀
咪叫你俾point囉唔好講垃圾,我夠識講反駁到佢地應一應,你講呢啲冇意思,仲廢過上面班人
姐係你話我辛苦我就係辛苦,反駁你唔辛苦就係阿Q精神?
宜家係邊個理虧呀
呢啲人一聽就知冇聽開歌
下,其實你睇返你依個留言一路對上嘅quote 都係講緊你講嘅所謂垃圾咋喎,有咩point可言?
香港仲有樂壇架?一班垃圾都當寶,笑撚到肚痛
上面條友玩泥漿摔角先喎,其他人我都係有類點有理據,如果你係好耐開始睇點會睇唔到
我宜家講緊你話我柒左,姐係話我講得唔啱/理虧,咁你咪搵返出黎,再俾point去反駁我囉,放低一句柒左代表你啱曬?

不過如果你都要玩泥漿摔角我無任歡迎喎
你柒撚左
咁我上面其實都講咗依兩個歌手係兩種唔同類型冇得比較,又唔見你駁我?
同意佢兩個嘅時代已經過去
事實上eason亦都講過話好想樂壇有人接手
根本已經冇心為拎獎之類
因為都攞夠
雖然你講嗰堆人係有潛質
我都鐘意聽謙謙
但事實上佢個地位同實力真係低單春幾班
無論歌詞 旋律 留低比香港人太深了 除非係00後(大部分)都唔識
Live功力更加唔洗講
雖然佢(公司?)奶共 但唱歌方面唔洗為踩而踩
你係咪唔知回塘呢個字點解
唔係話我辛唔辛苦,但係上面又話我撐得好辛苦咁你想點,淨係識得話我撐得好辛苦/使唔使俾落台階你/你柒左呢啲說話就代表你有道理?

我覺得顯得你有啲幼稚,係有道理唔使同我講呢啲垃圾話
一次覆咁多人老奉覆到?睇到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞