[4月新番][動畫POST] 86-不存在的戰區-

1001 回覆
35 Like 6 Dislike
咁你有冇上過戰場
但個高層會唔會俾佢害撚死
定係個高層為左自己賣鳩左女主
啲聲效真係好細心
解返上集好多人問嘅嘢,對動畫黨嚟講係好事
你有冇去過中國
其實唔會,因為個個都知呢個係事實,但佢地唔反感呢樣野
其實倒返轉冇當女主係人民公敵已經係奇蹟
佢哋唔會當佢係公敵,只會笑鳩女主當啲豬係人
但你唔聽話唔跟規矩亂講野喎
好似中共幹部個仔係學校同D同學講香港人其實唔係想搞港獨咁
佢仲要同軍隊既人講喎
你見到個mp嬲到調頭走就知我爸是李剛啦
李剛都俾人祭旗喊哂口話我冇好好教育個仔啦
唔同㗎
成個共和國都唔當86係人
所以就算女主亂講嘢,都唔人有人認真理,只會笑鳩佢,所以呢個議題唔係真係咁敏感
理解做50年代前嘅美國會唔會好啲

用亞洲角度點諗都唔合理
我好似明白點解你地話唔合理
軍團向全世界開戰,加上阻電干擾型嘅訊號阻擋,共和國係唔知出面仲有冇人類生存,就好似巨人咁主角群以為得番自己。所以就算蕾娜講個真相出嚟都唔會有人理佢,因為過咗咁耐都冇人指責,所有野就變咗係理所當然
就好似新彊集中營咁,依家某國極力否認係因為西方世界都睇住,但如果無人睇住小粉紅就會覺得集中營係一件理所當然嘅事,因為佢地認知新彊人=恐怖份子
啲無人機係咪3d嚟
其實男女主係咪真係傾到密偈
好似成team人都聽到
男主有啲似無咗忠犬性格有咗獨立思考嘅三日月
有幾吓我仲以為係河西健吾嚟
岩岩出去行書鋪個陣發覺先發覺呢套D封面都幾靚
差D就忍唔住手
買啦
Cls 睇左2集覺得勁吸引 好正 雖然個主題都唔係咩新野,但就咁睇個故事好整齊,動畫組整得好好,套野budget應該幾夠。已經好耐冇試過有新番係令我睇完不停咁回味,希望多d咁既質素既動漫,唔好季季賣肉4天王
好有興趣睇小說
見到男主角用部垃圾挑贏咁多敵機嘅時候我諗起AZ
Btw又係澤野又係a1又係機人又係硬件差距諗諗吓都幾似

希望唔難尾
強烈推薦
有原作打底應該唔會,除非a1又9改
係成team一齊傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞