[4月新番][動畫POST] 86-不存在的戰區-

1001 回覆
35 Like 6 Dislike
今集好現實
女主同帝國人民鬥屌鬼
雖然女主喺個power difference之上講理想係不免虛偽左啲
但係唔想由佢地把口講
個frd明明自己一直有份加害86
自己單方面話係咁架啦冇嘢做到啦
沉淪於絶望
然後靠屌人正當化自己
成個香港啲藍絲咁
因爲迫害者係白人
受迫害者係有色人種
BTW
其實86到宜家B站都未過到審
其實係處於薛丁格ge狀態
Annette似犬儒化左既黃
好憎Lena因為Lena令佢想起自己好醜陋好仆街
聽到鬼哭神號嚇死哂
衣辛性格 應該有啲無意 有啲算係特登吧
辛又唔係次次特登調高同步率
心入面有諗過反抗
但係行動上完全相反
未打已經投降先
所以去鬧肯打嘅人
得港澳台借啲意
女主心理係咪特別強?
佢最尾屌蕾娜根本係唔make sense,只係遷怒
話86要做偵查任務係因為蕾娜幫佢哋,令到佢哋遲咗死,所以係蕾娜錯
冇咩正面描寫,但應該係幾好
唔講佢頂到嗰啲黑羊嘅聲
蕾娜自己嘅信念同外在環境有衝突,而且就算經過幾次打擊佢都堅持到、振作到
而且喺共和國佢其實冇咩frd 同佢互相支持,基本上得阿涅塔

所以佢頂到咁耐,而且不忘初心,係真係幾堅強
正係理不盡既遷怒有陣醍醐味
本身佢心理上有陰影 有壓抑 唔覺得畫蛇添足

害死左個朋友 所以之後見到同齡都有陰影
唔同佢地相睇 就唔使諗返起往事
貫徹逃避過去嘅作風
隔離vivy見到
我都唔係覺得畫蛇添足
倒不如話佢咁樣爆發先正常,忍咗蕾娜都好耐
阿涅塔咁討厭蕾娜只不過係因為蕾娜做咗啲佢唔夠膽做既事 反而屌佢偽善 屌蕾娜當86係人但行動上仲係叫佢地去打仗 講真共和國邊度佢話事 但凡事如果無個人做開始 86只會面臨死 依家蕾娜就係第一個肯做既嗰個人 所以阿涅塔係道德高地鬧蕾娜但佢自己乜都無做過
我就當然支持蕾娜
佢係好理想,但佢亦都有嘗試做好多嘢幫86
只係共和國真係冇人會肯幫佢哋,佢都盡晒力
其實帝國班廢人識唔識打仗 有冇防禦工事呢 如果冇... 咁不如
一開戰時死好多帝國軍人
之後啲撚樣徵召有色人種,封佢地喺86區
前有軍團,後有城牆大炮地雷陣
86一開始係用血肉之驅,拎啲二戰武器去打,死好撚多人
後來研發出無人機,日日就報假新聞零陣亡
畀你fake咗,你想講共和國下話
呀係 共和國先啱 sor
Wiki 左了 外圍軍事重重 如意算盤打唔響了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞