[4月新番][動畫POST] 86-不存在的戰區-

1001 回覆
35 Like 6 Dislike
龍王?
龍王的工作嘅夜叉神天衣
屌一時分唔到邊個打邊個
機械黎講上年套GBD Re rise好唔錯 值得一睇
動畫黨表示真係入post 先了解多啲

重有野問:
1) 班蜘蛛子機器人就係班86人揸 ? (我指,敵機又係同款蜘蛛子?)

2)女主調入86做指揮之前,佢做緊乜? (唔係都係在螢幕前遙遠控制緊?)

3)只得86一隊人去打仗? (其他軍方部隊咪好得閒?)
1) 係,共和國既無人機做唔到全自動戰鬥所以就放86入去揸 敵軍(軍團) 係由帝國既無人機組成,有好多款 而且性能比較好 唔係同主角群揸既同款

2) 女主係調入先鋒戰隊前係指揮緊第二個戰隊

3) 唔知有無誤會你既意思,86唔係單指緊主角既嗰隊戰隊 而係講緊共和國內所有俾人強迫去打仗既有色人種
共同國既白系種因為貪生怕死 所以淨係推晒其他有色人種去死 純白系種一定唔會上戰場幫手
1  共和國嘅係86揸嘅有人機,對面係無人機,唔同款,不過對家重有啲設定未講,唔劇透

2  女主指揮緊另外一隊,都係86嚟,而家就調去指揮男主嗰隊

3  白系種將所有上場打仗都推晒畀其他有色人種,即係86,所以86係有好多隊,白系種就hea鳩,所以今集女主個frd阿涅塔先話軍隊係失業救濟站
軍團機械人有好多款,上至成部坦克咁嘅戰車型,下至細到成隻蝴蝶咁嘅阻電干擾型,仲有其他size不過依家未做到就唔提
謝謝兩位 (#157 , #158) 巴打解答...

開頭我以為女主係螢幕前遙遠控制緊班"無人機"真係無人....
(以為又係AI 人工智能去攻擊敵機...跟手班AI 係咁罵女主....同隔離套 Vivy ‐Flourite Eye's Song 差唔多 )
共和國咁都仲可以守到係咪人揸勁過無人控制

敵國係咩體制

仲有白種係主體種族?(人數上
要劇透先答到你
爬文都太概知了除左唔明點解啲有色人唔反啲白皮豬
佢之後會解既 如果你唔怕劇透就撳入四重睇啦
咁仆街 但係戰死左啲家屬都係無居留權?
咁快爆咗其中一條橋
諗起《蒙古騎兵在西藏揮舞日本刀》本書,講蒙古人點俾支共老點去「剿匪平叛」
今集幾驚又有人領便當
睇嚟似係小說1章做1集?
A1認真都係有D料到既
澤野弘之真係好撚屈
同埋蕾娜好可愛
機戰比想像中好睇
A1做文戲不嬲幾好
真,今集啲機戰好正

希望keep到落去,咪撚變到sao咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞