迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台

583 回覆
98 Like 6 Dislike
我會記住用藥箱。。。我心痛佢死左
可能真份人左App 都會,我留意下
想問下宜家新開訂既bracelet同之前個d有冇咩分別?
#473 回覆
https://lih.kg/sEavEzX

請善用 [追故模式] 追蹤 防菌迪路獸
我都因為咁所以訂咗準備入坑
玩法冇乜變到都唔想回坑
最近兩次聯展進化都奇怪
玩緊Blizzard Fang
長毛象獸(partner)+除雪獸(backup)進咗做魔導碧晶獸
明明長毛象本身進唔到,然後除雪獸係病毒,應該會進做病毒嘅冰霜瓦爾格獸先啱架
另外
除雪獸(partner)+白獅獸(backup)進咗做冰霜瓦爾格獸
明明白獅獸係疫苗,應該會幫除雪獸進做都係疫苗嘅喪屍長毛象先啱
其實係咪backup獸控制唔到屬性架
Très bien Merci
【速報】《數碼暴龍Ghost Game》系列Dim咭部分進化路綫

伽馬獸

究極體:
神盾龍獸
究極腕龍獸
混沌邪龍獸

安哥拉獸

究極體:
阿努比獸
黃金劍獅獸
鷹獅獸

啫喱獸

究極體:
海天使獸
古代人魚獸
刺豚獸
Bandai換下張圖就當新野
三張卡嘅究極體都係舊野黎嘅?
【更新】《數碼暴龍Ghost Game》系列Dim咭部分進化路綫

伽馬獸

成熟期:
獵戶伽馬獸
射手伽馬獸
大犬伽馬獸
天鶴伽馬獸

完全體:
白船新星獸

安哥拉獸

新增成熟期:
獅子獸
地拖狗獸
箭豬獸

啫喱獸

新增成熟期:
海豚獸
魷魚獸
曼波獸

點用其實
傳落錶個時 第一次會問你set唔set挑戰 第二次問你用唔用道具 個時就可以yes之後揀一個用

話說有沒人知點解齊杯齊戰鬥同活力都會進化咗做火焰獸既?
我就係用錶睇咗先,進咗化影唔到相
會唔會係放低左隻錶,活力值降左你又唔知
套裝版黑鋼鐵加魯魯同特典版黑戰鬥暴龍合唔到體
正常
唔洗 我養多次黑戰暴姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞