迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台

583 回覆
98 Like 6 Dislike
有冇巴打壞錶email成功換過錶同dim卡
【跟進】
滿100個鐘後⋯⋯冇!曬!氣!泡!

mon貼嘅部分亦會告此一段落﹐希望幫到大家!
隻隻都係垃圾
全部都係短炒game嚟
點睇作息時間
如果我想重玩
已插既dim card係未廢左
香港有冇得買
喺app接完任過返落VB,無彈接任提示就直接去scan步驟,求解
有冇人係手機過番隻數碼獸入手環果時fail? 我依加隻數碼獸trap左係手機到!每次去到第3次scan都係fail。有冇巴打有解決方法?
app入面係訓教時間都接唔到任
【速報】預訂「Dim咭GP第1期 數碼暴龍03馴獸師之王」

今日香港時間10點開始Premium Bandai扭蛋online開始接受預訂「Dim咭GP第1期 數碼暴龍03馴獸師之王」!
系列包括基爾獸小妖獸妖狐獸單角龍獸dim咭!

每張dim咭將收錄8隻數碼精靈﹐包含3隻究極體﹐幼年期到完全體進化綫固定。

預訂網址: https://p-bandai.jp/item/item-1000156984/

【速報】預訂包含「數碼暴龍」×「徽章戰士」夢幻合作計劃Dim咭bundle

今日香港時間11點開始預訂嘅「徽章戰士REVIVALver.」決定會包埋「數碼暴龍」×「徽章戰士」夢幻合作計劃Dim咭!

暫時已經知道Dim咭會收錄奧米加騎士、奥馬達獸(オメダモン、オメガモン同メダロット嘅混合)。

預訂網址: https://p-bandai.jp/item/item-1000155891/

☆Dim咭唔可以連動徽章戰士。

【補充】「Dim咭GP第1期 數碼暴龍03馴獸師之王」各dim咭究極體(跟返圖嘅次序)

基爾獸
混沌騎士獸
紅蓮騎士獸
紅蓮斧神獸

小妖獸
墮天地獄獸
墮天地獄獸(合體大作戰版)
墮天地獄獸爆裂形態

妖狐獸
古祖哈獸
沙古牙獸
沙古牙獸巫女形態

單角龍獸
裁決獸BA
裁決獸AA
裁決獸CA
墜天都有爆裂就紅蓮冇真紅蓮
有冇巴打買千6蚊個隻閪錶
垃圾黑店玩具團團轉
第一日預訂就落單
扣貨一直唔出
但係自己網度賣現貨炒價
我隻錶係日森水貨
壞錶嘅話係咪dim卡都一齊收皮
我應該會買
【速報】徽章戰士合作dim咭緊急商品化

徽章戰士官方頻道直播時發佈「徽章戰士手錶REVIVALver.」嘅贈品「活力手環徽章戰士合作dim咭」將會緊急決定喺Premium Bandai限定商品化(預訂)。

預計2021年4月尾會有詳細消息同開始接受預訂。
邊到有得買
【速報】活力手環專用app維修server

已經確認活力手環轉移數碼精靈時會複製多隻嘅原因﹐係出自遊戲server﹐為咗修正數據﹐2021年4月9日(聽日星期五)香港時間10:00到14:00會維修server。

維修時會修正返啱複製咗嘅數碼精靈嘅數據﹐修正咗數據嘅數碼精靈將會可以冇問題咁飼養。

為咗補償呢段時間造成嘅唔方便﹐會送5個「進化需要嘅時間60分鐘」道具畀大家﹐會喺登入時獲得。
【速報】有關8月出貨扭蛋dim咭同網上對戰

扭蛋online接受緊預訂「Dim咭扭蛋第1期 數碼暴龍03馴獸師之王」系列登記專用app嘅時候﹐每款dim咭會比普通版dim咭送多1個數碼精靈保存室﹐總共送2個。

不過同款(重複)dim咭只會有2個保存室。

另外專用app嘅online對戰將會喺4月尾更新﹐以下係開發緊嘅圖像。
【速報】Dim咭扭蛋預訂將會提早完結

扭蛋online接受緊預訂嘅「Dim咭扭蛋第1期 數碼暴龍03馴獸師之王」由於已經接近生產數目﹐所以將會提早結束預訂﹐請做好心理準備。

☆未確定今後會唔會延續「Dim咭扭蛋」系列
【APP更新】特別任務內容改變

更新前:「60分鐘內儲起360活力值」
更新後:「60分鐘內達成360活力值」
【工程進行中】
已經閂咗server進行維修。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞