迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台

583 回覆
98 Like 6 Dislike
不過今朝兩個人其中一個係我朋友
我叫佢幫我買
都係果句啦

屌你老母
淨錶係咪無啦🥲
日森大把貨喎
【重要通告】

本來冇諗住翻譯﹐不過情況惡化(連客户支援網站亦停止咗服務)﹐而家畀啲未知嘅人知道下發生咩事。

2021年3月20日12時09分

感謝大家一直以嚟對活力手環實驗室(專用app)嘅支持!

我哋而家調查緊部分客户遇到同專用app連綫有關嘅問題﹐不便之處敬請見諒。

客户支援網站目前亦停止運作。
應該係我遇到嗰個連app無限error問題
有冇日文師兄 可以翻譯下商店d物品有咩用
專用app入面用V-COIN交換嘅物品一覽

密碼道具

活力提升密碼 200+:提升200活力值

活力提升密碼 50+:提升50活力值

心情提升密碼[細]:提升心情少少

收復密碼:治癒受傷狀態

進化需要嘅時間10分鐘:活力手環專用道具﹐可以縮短進化需要嘅時間10分鐘

特訓程式

特訓程式 里數細15分鐘:活力手環專用道具﹐可以喺15分鐘入面有bonus步數

特訓程式 心情好10分鐘:活力手環專用道具﹐可以喺10分鐘內保持精神狀況為心情好

特訓程式 心情普通10分鐘:活力手環專用道具﹐可以喺10分鐘內保持精神狀況為心情普通

特訓程式 運動治療30分鐘:活力手環專用道具﹐可以喺30分鐘內保持運動狀態「治療」

特訓程式 運動特訓10分鐘:活力手環專用道具﹐可以喺10分鐘內保持運動狀態「特訓」

特別任務同達成條件

特別任務 6000里數/60分鐘:60分鐘之內達到6000里數

特別任務 360活力值/60分鐘:60分鐘之內達到360活力值

特別任務 10次戰鬥/60分鐘:60分鐘之內達到10次戰鬥

特別任務 贏6場戰鬥/60分鐘:60分鐘內達到6場戰鬥
專用app入面用V-COIN交換嘅物品一覽

原價暫時無哂,不過可以mon住
滿電熄左隻手環 依家開唔返....
可以download QooApp 之後係入面搵 VB Lab
海外版活力手環零售
預計2021年春季

已確認會零售(非預訂)嘅海外地區
中國大陸、香港、澳門、台灣、南韓、泰國、印尼、菲律賓、馬來西亞、星加坡

已確認專用app服務地區
香港、台灣、泰國、印尼、菲律賓、馬來西亞、星加坡
咁撚垃雜
不過bandai不意外⋯
有無消息話幾時有香港app?
未有,不過零售應該只係賣同一隻錶不過有代理,而唔係隻錶有英文界面
想知你地平時會唔會熄機
次次一熄機第二日開番又要reset時間
12點後熄,順手等佢reset埋mission
個app搞點未
【即時】
玩具反斗城網上預訂活力手環(白色):$399.9
2021年4月21日截訂
2021年6月初到貨
不包括機械暴龍獸(病毒屬性)Dim咭
每人限買兩件

https://www.toysrus.com.hk/zh-hk/bandai-digimon-vital-bracelet-digital-monster-white-june-resale-1115818.html
希望遲下有埋亞古加布Dim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞