迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台

583 回覆
98 Like 6 Dislike
點解幫隻手環帶套。你驚佢中愛滋?
an機應該點down個app?唔識轉日區
搵下有無apk檔 down
咁我寧願比錢買錶,都唔想玩課金抽蛋垃圾手機game
+1999 x 1999
下下買DIM 卡個APP 又限存放數量,
其實未仲衰過手遊
手遊計設得好,好多都係開GAME先課少少抽,
之後完全唔課都係咁玩(自己玩超越時空的貓都係開頭課幾百之後完全冇課)
佢而家隻錶咁樣除咗死忠,
真係小朋友都唔會玩
巴打你最後解唔解決到?我都過唔番隻怪去錶
https://youtu.be/heZEWjiUYLU
隻錶真係好撚戇鳩
iPhone 咪用日本ac
今朝起身想過返隻獸去錶到過極都過唔撚到
成功scan到第一下跟住就不斷error
試咗好多次都係咁,熄錶重開手機app都試過哂
更新埋個手機app再試都係error 寫埋20003

隻錶係咪玩撚完
iPhone既話 近電話既右上角 最易scan
活力值影唔影響準度 岩岩進完機械暴龍 打廢怪都輸
試過哂,我見佢connect左定住唔郁都係error
check pulse
官方話有關係
暫時未有人測試過
成熟期極限大概可以推到上冒險mission邊關
迪路獸巴可否介紹下special mission?
裝極落隻獸到都玩唔到
照計一裝左過番落條手帶就即刻計緊時
睇完你地講之後我真正對隻手錶死心,慳返
係, 所以真係諗住做個下先好傳落錶
【速報】
早期購買、抽選特典附送嘅《數碼暴龍新手指南》內容特別大公開!(免費睇)
有關活力手環嘅培養同進化資料都一併公開!
有好多精彩嘅數碼精靈內容﹐大家唔好錯過呀~
https://toy.bandai.co.jp/assets/vb-digitalmonster/pdf/digimon_startguide.pdf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞