迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台

583 回覆
98 Like 6 Dislike
建議大家唔好叉緊電嗰陣連app將隻寵傳出傳入
我隻帝王龍甲(四腳)就咁出erorr去咗
雖然係早兩日話死ser嗰陣發生嘅事
唔知係叉電傳嘢問題定係死ser問題
係呀,佢本身都有講過幾日會無咗D細bubble
想問個app係咪仲未出國際版
未 太多bugs, 日文都搞唔惦
留名跟進
【零售預告】
雖然係舊聞﹐但係都補完一下資訊紀錄。

Dim咭套裝第1期「火山脈拍&暴雪獠牙」
零售日:2021年4月17日(星期六)

「火山脈拍Dim咭」收錄以棲身喺火山同岩石地區嘅數碼精靈為中心嘅進化路綫;「暴雪獠牙Dim咭」收錄以棲身喺冰川同雪地嘅數碼精靈為中心嘅進化路綫。

Dim咭套裝第2期「無底潮汐&砂塵巨人」
零售日:2021年6月中旬(12日/19日)

「無底潮汐Dim咭」收錄以棲身喺激流嘅水棲系數碼精靈為中心嘅進化路綫;「砂塵巨人Dim咭」收錄以棲身喺沙漠地區嘅土屬性數碼精靈為中心嘅進化路綫。
backup果隻野計唔計進化時間同扣唔扣活力?
【訂購】暫時日本限定:活力手環交換用錶帶(黑色)

可以用喺活力手環嘅交換用錶帶﹐比原本錶帶長咗2厘米(三格)。適合腕圍:16至21厘米(普通版為14至19厘米)。
☆換錶帶時必須用精密螺絲批。
☆可以同活力手環黑色/白色/別注版共通嘅錶帶。

製品材料:TPE、ABS

網址:https://p-bandai.jp/item/item-1000155836
日本訂購詳情
截止訂購日期:2021年4月29日下晝10點(香港時間﹐星期四)
送貨日期:預計2021年8月
想問下如果拎左綠色果隻野黎試,但唔想玩佢,放佢入app咪可以永遠都唔理佢都唔會死
8月
亞古獸加布獸賣到幾舊水
v仔獸直頭一張都幾百
唔知以後仲會唔會再出返
【零售預告】Dim咭類

Dim咭套裝第3期「密林隱士&新金帝國」
零售日:2021年8月中旬(14日/21日)
未有圖片同詳細描述
見到都唔想買
DLC 觀迎購買配件大合集
笑到我呢
唯有期望二代佢出好d
寧願貴d但好玩d方便d
想問成日打唔贏 應該點練/又或者準備打要做d咩
我隻v仔獸ex連成熟期都打唔贏....
過返嚟問啦
https://lihkg.com/thread/2460131/page/3

btw都係試吓打雷龍獸
笨大:其實我出過啦,一隻摺左,另一隻都差唔多了
兩隻手機驚都係垃圾
想問下d敵人係咪只會係自己張dim 卡既其他進化
我已經放埋黑亞古落back up
但打d敵人都仲係得脈沖獸既進化打
係咪正常
其實唔止兩隻
好早期有隻Digimon Crusader 我都有玩
之後先到靈魂捕手
又出隻Digimon Linkz 但上兩年又執埋
再之後先出Rerise 同靈魂捕手2
隻隻啲營運都係TARGET 搵你一LOG 水就走狂出卡狂出啲乜碎片
然後玩法唔會點進步點加新嘢
悶死你就執咗去算
預佢隻手錶都係咁上下, 密集式狂出DIM收錢
隻APP Function 唔會大變架喇
要變佢自然出隻2.0 連隻錶一齊再買過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞