迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台

583 回覆
98 Like 6 Dislike
咁套GP dim減價未
想問點樣觸法鍛煉同埋流汗
同埋有咩用???
幾時會有網上對戰
大獲 我本身有隻戰暴 之後我插左張新卡 隻戰暴唔見左 我再插返張 亞古獸
變返做蛋既?
【速報】專用app「活力手環研究所」更新進度更改通知

原定公佈喺4月尾新加嘅「對戰模式」﹐為咗提升品質﹐會延遲到5月中或之後嘅時間先會加落去。

「對戰模式」新加後會送5個道具「活力值提升密碼500+」。
拖成個月
都好 好過出垃圾
雖然遲咗都唔一定唔係垃圾
【速報】活力手環專用app「活力手環研究所」黃金周活動:送3個儲存室

為了大家喺黃金周期間可以飼養更多數碼精靈﹐「活力手環研究所」會送出3個儲存室。登入時會自動喺保存室畫面出現。

派發時間:2021年4月28日香港14點至2021年5月10日13點59分。
德政
有無人同我一樣仲等緊個app出國際版先down
點解要咁做呢
【更新】徽章戰士合作dim咭開始接受預頂

預頂開始時間:2021年4月28日香港時間10點
預訂結束時間:2021年6月4日香港時間22點
派貨日期:2021年10月左右

預訂網址: https://p-bandai.jp/item/item-1000157917

除馬達比、甲蟲俠之外﹐亦有合作徽章戰士同合作數碼精靈

合作徽章戰士
暴龍戰鬥
加魯魯鋼鐵
奧米加騎士

合作數碼精靈
奧馬達獸
點解馬達比同甲蟲俠有兩隻既
一隻成熟期 一隻完全體 之後合體進化最後果隻掛
成熟期對腳同左手未有裝甲
不如完全體係有武裝無咁on9
會唔會更新返個app嘅網上對戰
迪路巴仲健在嗎?
冇理由更新左app battle都唔見你
依家完全打唔贏
點先知差完電未架?
通常差3個鐘就算
用尿袋充電 ,手環有着mon 顯示叉電中,但熄左mon ,尿袋顯示無電流輸出 ,咁樣算唔算差緊電?
應該唔算
迪路巴係度嗎
好耐無見你上水
擔心你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞