迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台

583 回覆
98 Like 6 Dislike
【更正&補充】

接受預訂結束:2021年5月31日香港時間22:00

☆同試玩版dim咭暗黑咆哮、魅影嚎叫嘅精靈聯展進化唔到
想問下,係咪要進隱藏究極體,o個張 Dim 卡其中一隻數碼暴龍要過哂 15關 adventure 先得?
【速報】Dim咭扭蛋系列相關

Dim咭扭蛋系列將會喺「Dim咭扭蛋第1期 數碼暴龍03馴獸師之王」畫上句號。
愚人節玩大左
有無大佬知,指導下 而家唔敢過獸入App, 唔打 Adventure 都唔知隻究極體仲可以做咩
正常情況係打完15關之後,傳隻通關後嘅怪過去apps,apps就會有記錄,再之後你用同一款卡開隻新怪,傳新怪入一次apps攞通關記錄,再傳入手環就可以進隱藏路線

如果你怕出事就係手環backup通關咗嘅怪,玩新怪(一錶兩怪)
唔該哂你。

我就係中左大伏,只可以單向傳,去左App返唔到手環 ...
放係手機app入面
但唔放入雪櫃入面
會唔會計時間進化 或者 扣活力值?
唔計進化時間
唔扣活力值
有啲咩隱藏路線
Thank you
吓?點解?
唔夠好賣?
例如V仔獸打完15關打開
隱藏進化路線(帝王龍甲獸戰士型態)。

未打完嘅人就算達到條件都唔會進化帝王龍甲獸戰士型態
我隻手環可以正常同手機app連接
但想試nfc對戰就完全無反應
試過手機同八達通機都唔得
請問係咩問題
Push
會唔會佢訓緊教?玩緊 Adventure 任務都唔可以對戰。

正常佢自動關左個營幕之後,你㩒一下右下粒制,會見到隻數碼暴龍,呢個畫面再NFC 就打得了。

btw,會唔會你未養到成長期,所以無得打
跌撚左隻錶
請問過左隻digimon 落app,過番手錶果時,第3次scan唔到,手錶係咁waiting,過唔番落手錶,點解決
咪係第三次waiting果陣拍落隻錶度,個app叫你拍第三次果陣有教你係拍waiting嘅畫面
因為貴過上兩張卡之餘,得單一進化線
最後重要抽
但不嬲呢啲野都係賣得就會繼續出
大把要抽嘅野都多人抽

我意思想知係咪官方數據睇到唔好賣所以cut
應該多人買嘅
不過聽講俾人炎上
哦,我理解你講乜了
俾人炎上又唔同講法
日本仔twitter屌到上天

bandai直情好似係道歉口吻咁出post話唔會再出扭蛋dim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞