【劇透集中討論區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
越諗越覺得式波有啲似kill la kill個女主角 點解會咁

呢張poster有無source?

https://twitter.com/1206_EVAN/status/1373834046183149570?s=19

twitter 有人話真希波個影子將明日香同真嗣兩個手牽手連埋一齊

喂,真係好撚勉強喎

有成24K 人like, 證明香香fans 仲有好多未死心
接受唔到現實, 啲人被電影版撚到傻撚左

利申 我都係
頂 不如話真希波同香日香兩個影拖手好過啦
點會期待真人版
仲要荷里活
有幾何動漫改篇真人會有好下場
攻殼 龍珠
黑人綾波 黑人明日白 黑人薰

經典一幕
在外傳尋求慰藉是否搞錯了什麼
依家聽返one last kiss, 首歌真係勁貼切明日香同碇真嗣之間既關係
河田同行徒啲作品真心幾唔錯
畫功好 內容又幾好笑 之前有睇學園革命傳
睇到就後期先知主角原來係男人
一開始聽one last kiss 都諗緊係講緊真嗣定明日香既內心

自從唔知聽邊個講beautiful world 係描述碇司令對唯既愛之後
而家聽親宇多田光既歌就諗起碇司令個樣
beautiful world 聽左好多次, 感覺唔多似描述碇司令同唯, 個歌名都唔多夾佢
見好多巴打買左one last kiss, 有無巴打有買埋ost?

林原惠翻唱松任谷由實首voyager 真係非常好聽
邊度有得睇google係咪有得買黎睇?
識貨巴打
依家係日本上影咁, 香港睇可能要暑假
其實觀眾同明日香都係同一個期待
想真嗣做返次英雄
補完拯救世界又好,打使徒又好

真係要分開tv 版同新劇場版兩個明日香

惣流性格乖戾,佢同真嗣經歷過咁多事
會同真嗣講“我一定唔會同你做”
“如果得唔到完整既你,咁我寧願唔要”
仲有,呢個明日香點會容許真希波揸佢過架二號機唔反面

式波同真嗣識左唔夠幾個月
其實無經歷過乜,又無tv 版咁好勝執著
好快就已經嗲晒真嗣

所以話真嗣要對式波明日香有咩特殊感情
我真係睇唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞