【劇透集中討論區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
等佢出box set
box set會有港版? 之前個tv dvd box有無出過港行
不過我諗多數人應該都係儲日版dl字幕組就算
港版唔清楚
要有中文字幕可以睇吓台灣有無
而家新個d 日版blu-ray 都好似有中文字幕
・収録時間:本編 105分+映像特典
・仕様:カラー/AVC/本編1080p High-Def/BD50G
・音声(本編):
1.日本語(リニアPCM5.1ch)
2.日本語(リニアPCM2.0ch)
・音声(映像特典):日本語(リニアPCM 2.0ch)
・字幕:日本語
・装丁:特殊BOX付でデジパック仕様/解説ブックレット
・映像(音声)特典:Rebuild of EVANGELION:3.33/劇場版特報 ・予告・TVSPOT/AR台本(3.33ver.)
・発売/販売元:キングレコード株式会社

shit
以前有一排日版動畫blu-ray 都有加埋中文字幕架
我想當然咁以為係

將張poster roll 一個圈就可以令劍劍同明明重聚啦
有兩個源堂
幾好 一個跟冬月一個跟唯
好快就會有改圖 放心

佢張火車軌海報都幾有呢隻feel

無諗過會係ending 場景黎
你呢張無咗中間行日文我先法國個個位原來有真嗣
我都係剛剛先留意到
X3

明日香擺A賞就知邊個係女主角啦
https://www.youtube.com/watch?v=UVv0gvSovZI

宮村優子就黎五十歲, 都keep 得幾好
後生個陣應該真係幾靚, 唔怪得庵野咁為佢着迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞