【劇透集中討論區】 Shin-Evangelion 3.0+1.0 新世紀福音戰士 劇場版: 終 (5)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

屌佢
睇完終之後應該都有一大堆人寧願佢賣個IP比其他公司做都廢時佢再自己做
快少少賣中間14年劇情出去比人賺錢
大種毒撚=庵野
以為佢老婆會走出來之後問誰だ?

我完全相信瑪莉係老婆啦
瑪莉無得唔贏
, 唔撚係呀, 唔怪得真香cp被人折散拉, 有啲好奇, 明日香係現實入面邊個人
宮村優子

傳聞當年庵野追過宮村優子,不過人地唔show 佢
唔係啦 一開始宮村係配綾波 林原配明日香
後尾先2個調返轉
https://www.youtube.com/watch?v=z--dALvlvF8&ab_channel=%E6%96%87%E5%AD%97%E3%81%AE%E4%BE%A1%E5%80%A4%E3%81%AF
開劇本個刻先知係邊個角色

不過林原把聲真係認唔出,睇返eoe 配綾波完全唔同
宮村同三石把聲同本人差不多
林原同麗把聲差勁遠

夢洋子“就算所有人離開(庵野),我都唔會走”

瑪莉“就算去到天涯海角我都會黎接你,等我”

雖然唔係好鐘意庵野,但都有少少感動
左上佢發生咩事
手工幾好都好,自從變咗單眼之後真係唔覺得靚
睇完劇場版down咗成星期狂煲煙食唔落飯成勁瘦咗3kg
肥宅救星
萬年夏天嘅第三新東京市
其實無可能著外套

條裙仲係嗰條裙
講堅?有無咁誇張

我見過twitter 有人講睇完套戲出黎太傷心,即刻嘔左出黎
保重呀巴打

身體緊要,唔好食咁多煙
瘦咁多咁我都想快d睇
唔係講笑, 原本好多人都諗住係真香CP, 點知個結尾咁樣, 真係個心有條剌, 唔多開心
庵野:「(色んな人に影響与えた、に対して)申し訳ないと思ってる、良いことなら良いけどそうでないこともあったら」 
原本好鍾意大魚大肉 睇完後勁down
一日一杯味噌湯/一舊飯團
60kg > 57kg
我初初都以為係咁 但我明明麗薰黨
後來睇多啲發覺父女後都係down
先發現原來係因為接受唔到真希波 接受唔到佢就咁掉底晒啲舊角色
同埋接受唔到自己嘅青春 20年嘅夢就咁完結咗 好空虛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞